Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Συνελήφθη 37χρονος στο Σύνταγμα – Απειλές κατά των Καινούργιου, Κοκλώνη και Καλλίδη

«Παράνοια» στη Βουλή με «άγγελο του Θεού»!

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 37χρονος «ψυχάκιας» του Συντάγματος, που κατελήφθη από αμόκ και άρπαξε μια καραμπίνα με την οποία την «έστησε» χθες τα ξημερώματα έξω από τη Βουλή σκορπίζοντας τον τρόμο, είχε προαναγγείλει μέσω των social media ότι θα προκαλούσε μακελειό απειλώντας -εκτός των άλλων- να… ξεπαστρέψει και τη μισή showbiz!

«Ερχομαι οπλισμένος στη Βουλή» έγραφε στην ακατάληπτη και δίχως ροή σκέψης ανάρτησή του στο Instagram ο 37χρονος Σπύρος Β., ο οποίος απειλούσε να… κόψει τα κεφάλια επώνυμων προσώπων, ανάμεσά τους του Νίκου Κοκλώνη και της Κατερίνας Καινούργιου!

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως, αφοπλίστηκε από άνδρες της ΕΚΑΜ και συνελήφθη. «Πραξικόπημα στη Βουλή, βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης (σ.σ.: αναφέρει το όνομά του). Μόνος μου. Ερχομαι οπλισμένος στη Βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης, είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες, Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες, δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κομμουνιστές, αναρχικοί, Ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδό τους από τη χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες» ανέφερε ο παρανοϊκός του Συντάγματος στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες-σοκ.

Σε μία εξ αυτών διακρινόταν το όπλο της επίθεσης και σε άλλη το πανό που κρατούσε έξω από τη Βουλή. Στις φωτογραφίες, που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζονταν, επίσης, κάποια ακατανόητα σύμβολα, μαζί με τη λέξη «Ζευς», που έχει χαράξει στο πόδι του με αιχμηρό αντικείμενο (!), καθώς και ο ίδιος να ποζάρει ημίγυμνος σε μία παραλία, επιδεικνύοντας τα τατουάζ με τον Παρθενώνα και τους αρχαίους Ελληνες πολεμιστές που έχει «χτυπήσει» στα μπράτσα του!

Η ανάρτηση τoυ Σπύρου Β. κατέληγε με… ύμνους προς τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο αποκαλούσε «δεξί χέρι του βασιλιά» και απειλές προς τον παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και, πιθανώς, τον τραγουδιστή και πρώην παίκτη του «Survivor» Πάνο Καλίδη.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος. Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Καλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιο στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο θεός και θα σας γ@@@ όλους. Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα. Υ.Σ.: Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα, είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια, τιμωρήθηκε με θάνατο» έγραφε.

Ο 37χρονος, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων έχει αποκοπεί από την οικογένειά του, εμφανίστηκε στο Σύνταγμα γύρω στις 3 χθες τα ξημερώματα κρατώντας μία καραμπίνα και ένα πανό, που έγραφε: «Βασιλιάς Μίνως πραξικόπημα». Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, απειλώντας να ανοίξει πυρ εναντίον των Eυζώνων, ενώ κάποια στιγμή φέρεται ότι ξάπλωσε κάτω, ανάβοντας κεριά γύρω του και άρχισε να εκτοξεύει απειλές και να φωνάζει ακατάληπτες φράσεις!

syntagma enoplos 4568

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν το σημείο και τους γύρω δρόμους ως τις 5 το πρωί, ενώ απομακρύνθηκαν και οι Eύζωνες για λόγους ασφαλείας. Παράλληλα, έσπευσαν διαπραγματευτές και κομάντος της ΕΚΑΜ, στη θέα των οποίων ο οπλισμένος άνδρας το έβαλε στα πόδια τρέχοντας προς το πάρκινγκ της Βουλής. Τελικά, στις 4.40 δύο ομάδες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν τον ένοπλο και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Κατά πληροφορίες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου οδηγήθηκε ο 37χρονος έλεγε ασυναρτησίες στους αστυνομικούς, όπως «είμαι ο άγγελος του θεού» και άλλα παρόμοια. Γι’ αυτόν τον λόγο επρόκειτο να οδηγηθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

ecd41aef34ea4f9fa7cde52b1d0af61c

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...