Ισμήνη Καλέση: «Πήρα δυο χρόνια χάπια, πήγα στον ψυχίατρο για να ξεπεράσω…»

Η Ισμήνη Καλέση μίλησε για τη ζωή της σήμερα, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και την καριέρα της.

«Η μητέρα μου μού έλεγε πως δεν κάνω για μάνα και να μείνω μακριά από την πολιτική. Μου είχαν κάνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική. Ο μπαμπάς μου πέθανε πολύ νωρίς, ήταν αριστερός, και στον ανταρτοπόλεμο τον έλεγαν “καπετάν σκοτεινό”. Ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας πατριώτης. Για να τον επιβραβεύσουν τον έστειλαν 7 χρόνια εξορία. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά, αλλά δεν μου έλειψε τίποτα.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν “έχασα” τη μητέρα μου και το γάτο μου το Σωτήρη. Η μητέρα μου ήταν 86,5 χρονών και φορούσε δερμάτινα παντελόνια. Ζούσαμε μαζί, δεν την άφησα ποτέ. Πήρα δυο χρόνια χάπια, πήγα στον ψυχίατρο για να ξεπεράσω το “χαμό” της μητέρας μου.

Μία αρνητική κριτική με ενόχλησε και πήγα στα δικαστήρια και με πλήρωσαν. Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες. Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα».







Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...