Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Ειρήνη Βολιώτη αποκάλυψε ότι ο πρώην της την είχε χτυπήσει ξανά

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την ολέθρια σχέση της Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2022 Ειρήνης Βολιώτη με τον 32χρονο πρώην σύντροφό της, η οποία, όπως αποκάλυψε η «Espresso», την οδήγησε να κάνει καταγγελία στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Α.Τ. Ομονοίας, δύο 24ωρα μετά τη στέψη της στα εθνικά καλλιστεία!

Μιλώντας για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της, η μελαχρινή εστεμμένη υποστηρίζει ότι είχε υποστεί βία και άλλες φορές στο παρελθόν: «Το σκηνικό ξεκίνησε από τα καλλιστεία, αναστατώθηκα με το σκηνικό. Ευτυχώς, ήταν εκεί ο κ. Νίκος (σ.σ.: ο διοργανωτής καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης) για να τον πάρει από εκεί. Ηταν πολύ αγχωτικό, με προσέβαλλε μπροστά στον κόσμο, στους γονείς και στον πατέρα μου. Φτάσαμε στον Σταθμό Λαρίσης και τον απείλησα ότι θα τον δώσω στην Αστυνομία. Στην Ομόνοια με απείλησε και με χτύπησε γιατί του είπα ότι θα του φέρω την Αστυνομία. Τον απείλησα ότι θα τον καταγγείλω και εκείνος ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά στον κόσμο. Αυτή η συμπεριφορά συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και τον έχω καταγγείλει ξανά» ανέφερε η καλλονή με την εξωτική ομορφιά.

φ1 2022 06 06T105408.101

Παράλληλα, τόνισε: «Δεν μπόρεσα να χαρώ τη βραδιά της στέψης μου. Τον είχα καταγγείλει λόγω χρήσης, κακοποιητικής συμπεριφοράς και ζήλιας. Με είχε χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και δεν τον είχα καταγγείλει. Έχω προσπαθήσει να αμυνθώ και να τον χτυπήσω, αλλά είμαι 51 κιλά, δεν μπορώ να του προκαλέσω βλάβη». Αρνήθηκε, δε, ότι επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της με αιχμηρό αντικείμενο, επαναλαμβάνοντας ό,τι είπε και στους αστυνομικούς, ότι, δηλαδή, το μοναδικό αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της είναι η λίμα μανικιούρ! Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν τολμούσε να χωρίσει από τον 32χρονο, επειδή εκείνος την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, την οποία έχει στη διάθεσή της η «Espresso», όλα ξεκίνησαν γύρω στις 16.00 της περασμένης Πέμπτης, στον Σταθμό Λαρίσης, όπου κατά τη διάρκεια καβγά της 20χρονης εστεμμένης με τον πρώην σύντροφό της Ν.Ν. εκείνος την κυνήγησε και την κλότσησε, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να πέσει στο έδαφος. Εν συνεχεία, ο Ν.Ν. φέρεται ότι της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και δυνατά χαστούκια, τα οποία τη ζάλισαν.

φ3 59

Αλλοπρόσαλλη

Παρʼ όλʼ αυτά, κατάφερε να του ξεφύγει και κάλεσε από το κινητό τηλέφωνό της την Αστυνομία. Στην κατάθεσή της η εστεμμένη των Ελληνικών Καλλιστείων 2022 ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός της την είχε κακοποιήσει σωματικά και τον περασμένο Φεβρουάριο, συμπληρώνοντας ότι ο 32χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών, τα οποία διακινεί, μάλιστα, ενώ παρακολουθείται από ψυχίατρο.

Ο Ν.Ν. από την πλευρά του κατέθεσε ότι το μοντέλο κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και εμφανίζει συχνά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Παράλληλα, αρνήθηκε μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Ζορμπά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, χαρακτηρίζοντας «σκηνοθετημένα» όσα τού αποδίδει: «Όλο αυτό είναι σκηνοθετημένο και, λόγω της δημοσιότητας που έχει η κυρία, μπορεί να πει μόνο τη δική της εκδοχή. Ο εντολέας μου ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση και εκεί έμαθε ότι η εν λόγω κυρία διατηρούσε άλλες σχέσεις, παράλληλα με εκείνον. Εξαγριώθηκε, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του. Οταν έφυγε από το show, η κυρία τον ακολούθησε και τον χτυπούσε με τα χέρια της στον Σταθμό Λαρίσης. Ο εντολέας μου είναι πρώην πυγμάχος και αντιλαμβάνεστε ότι, εάν ήθελε να προκαλέσει οποιαδήποτε σωματική βλάβη στην κυρία, θα το είχε κάνει από την αρχή» είπε ο κ. Ζορμπάς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...