Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Μαρία Πρωτόπαππα: Ο «Σασμός» και η αγωνία για την εμφάνισή της

Η Μαρία Πρωτόπαππα δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με το ρόλο της στη σειρά «Σασμός». Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά και στα spoilers.

protopappa sexi gia panta files

«Νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό.

Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξεβαφτώ για να κοιμηθώ.

sasmos exelikseisΟπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα