Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Παιδάκια στο Λάος έκαναν έκπληξη γενεθλίων στον Πολυχρονίδη

Στο μακρινό Λάος γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης» στο Star Channel βρίσκεται στην Ασία με τη νέα ταξιδιωτική παραγωγή του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς «Asia Express», την οποία και θα παρουσιάσει. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι όπου τα ζευγάρια – παίκτες γυρνάνε τις χώρες της Ασίας με 1,5 ευρώ στην τσέπη! Παρότι πολύ μακριά από την Ελλάδα, η παραγωγή τού ετοίμασε με τη συνδρομή της συντρόφου του, που είναι μαζί του στα γυρίσματα, μια πολύ γλυκιά έκπληξη με παιδάκια από ένα τοπικό νηπιαγωγείο.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου γιορτάζω τα γενέθλιά μου μακριά από τα παιδιά μου. Φρόντισαν, όμως, κάποιοι να τα κάνουν αξέχαστα. Εκατό πανέμορφα παιδάκια σε ένα νηπιαγωγείο στο Λάος, χωρίς να με γνωρίζουν και με τη μυστική καθοδήγηση της φανταστικής παραγωγάρας του “Asia Express”, μου τραγούδησαν το “Happy Birthday” και με βούρκωσαν από συγκίνηση. Νωρίτερα το “αστέρι” της ζωής μου είχε φροντίσει οι τούρτες και οι εκπλήξεις να έρχονται απανωτές. Το 44 είναι το τυχερό μου νούμερο όμως, δεν έχω τίποτα παραπάνω να ευχηθώ. Με αγαπάνε και αυτό μου είναι αρκετό για δυο ζωές».

Μάλιστα, έκανε και σχετική ανάρτηση με βίντεο με τα παιδάκια από το σχολείο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη, που είναι στην εφηβεία από τον πρώτο γάμο του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».