Δεν θα πιστέψετε ποιας πρωταγωνίστριας είναι κόρη η κοπέλα που ποζάρει με τη Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης με φίλες της.

Ανάμεσά τους η Φαίδρα Νταϊόγλου που είχε χορεύτρια και κόρη της Υρώς Μανέ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλανατούχα χορεύτρια που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεββίλης».

Ο φωτογραφικός μας φακός τις απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο «Sasa Live Stage» και πόζαραν χαμογελαστές. «Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο.

Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου.

Πήραν την πορεία τους τα πράγματα, όπως έπρεπε να γίνει εξάλλου», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Klavdia: «Όμηρος για 5 ώρες – “Θα σου σπάσουμε τα δόντια”» – Τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συντρόφου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Χαμός στο «Happy Day»: Η Τίνα Μεσσαροπούλου «στριμώχνει» την Ιωάννα Τούνη για το dress code

Στο επίκεντρο της συζήτησης της παρέας της εκπομπής «Happy...

Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονης στην Κεφαλονιά – Έγιναν δύο συλλήψεις, ψάχνουν και τρίτο

Ο θάνατος 19χρονης στην πλατεία Αργοστολίου της Κεφαλονιάς έχει προκαλέσει θλίψη και αναστάτωση στο νησί.

Απασφάλισε η Αγγελική Ηλιάδη: «Έβγαζα λεφτά αλλά δεν είχα τίποτα, όταν τα ζήτησα με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος»

Η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» απασφάλισε με όσα ακούστηκαν για εκείνη και τη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη.