«Survivor»: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το reality επιβίωσης «Survivor» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» για όλα!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Αισθάνομαι περίεργα που έφυγα, νιώθω πως η ζωή μου ήταν η καλύβα. Δεν μάζευα τσόχες για το κρεβάτι μου, ήθελα να κοιμηθώ σε σκληρό πράγμα. Έπαθα σοκ, δεν περίμενα ότι θα φύγω, περίμενα να φύγει ο Τάλα. Το Survivor είναι επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκα πολύ πόλεμο, δεν περίμενα ότι θα αντέξω. Τους ενοχλούσε που ήμουν αυθόρμητη και έντονος χαρακτήρας… Γκρίνιαζα γιατί είχα πολλή κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε, είχα και τα γυναικολογικά μου. Με ένοιαζε η αδικία, όχι ότι έχανα. Η Μαίη με έσπρωχνε συνέχεια στα αγωνίσματα. Η Μαίη είναι πονηρούλα, έστηνε αυτί και νόμιζε ότι όλοι μιλούσαν γι’ αυτή. Δεν έσπρωξα τον Εμμανουήλ, με νευρίαζε γιατί έλεγε ότι τον έβριζα, δεν το έκανα όμως. Ο Άρης με εκνεύριζε στα ματσαρίσματα, ήθελε να δίνει τους εύκολους πόντους στις φίλες του».

Όσον αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα είπε ότι «Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας, δεν είναι παιδάκι. Δυο μέρες δεν θέλαμε να κοιταζόμαστε με τον Σπύρο, μετά ξεκινήσαμε πάλι τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε. Ο Σπύρος μού ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαμε, μου έλεγε πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες… Ο Σπύρος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε μένα, όμως, μου είχε πει ότι το θέλει. Με τον Σπύρο τώρα στο τέλος ήμασταν μαζί κρυφά από τα παιδιά. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν βγει και θα δούμε αν ταιριάζουμε και έξω».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...