Μήλον της Έριδος η Πόπη Μαλλιωτάκη

Με καταστήματα ο ένας! Με επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας ο άλλος, ενώ έχει περάσει από μόντελινγκ και «Survivor»

Στενό μαρκάρισμα από δύο άντρες, γνωστούς στην κοσμική Αθήνα, δέχεται το τελευταίο διάστημα η Πόπη Μαλλιωτάκη, η οποία έβαλε πρόσφατα «φωτιά» στο Instagram με μια topless φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει εδώ και αρκετό καιρό ένα εντελώς διαφορετικό στιλ σε σχέση με το παρελθόν. Πλέον δεν διστάζει να δείχνει και τη sexy πλευρά της, γεγονός που -όπως φαίνεται- την έχει μετατρέψει σε… μήλον της Εριδος ανάμεσα σε δύο περιζήτητους εργένηδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από πηγή φιλικά προσκείμενη στο περιβάλλον της, η Πόπη πολιορκείται ερωτικά από δύο επιχειρηματίες. Ο πρώτος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και πριν από μερικά χρόνια πήρε μέρος στο «Survivor».

Ο δεύτερος είναι επίσης επιχειρηματικό όνομα, με καταστήματα σε όλη την Αθήνα, ενώ μέλος της οικογένειάς του συζητήθηκε πρόσφατα στα μέσα ενημέρωσης λόγω της ενασχόλησής του με την τηλεόραση.

Το φλερτ των δύο ανδρών με αποδέκτρια την Πόπη άρχισε σχεδόν ταυτόχρονα πριν από λίγους μήνες και υπήρξε διακριτικό στην αρχή. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως έχει γίνει πιο έντονο, με την τραγουδίστρια να κρατά επιφυλακτική στάση απέναντί τους.

«Θέλει να είναι σίγουρη προτού κάνει το επόμενο βήμα και ξεκινήσει μία νέα σχέση στη ζωή της, όχι να κάνει κάτι βεβιασμένα και να έχει άσχημη κατάληξη στο μέλλον» λέει στην «Espresso» η πηγή που προαναφέραμε.

Πάντως, ο δεύτερος από τους δύο επιχειρηματίες που τη διεκδικούν φαίνεται να… χάνει έδαφος λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του, αλλά και κάποιων απαιτήσεων που προβάλλει, με τη… ζυγαριά να γέρνει τελικά προς τον πρώτο, ο οποίος είναι άψογος απέναντί της σε θέμα συμπεριφοράς. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει πάρει μέρος στο «Survivor» και -όσο να πεις- ξέρει να επιβιώνει σε δοκιμασίες, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες.

To… φλερτ με Βαλάντη

Παρ’ όλα αυτά η Πόπη δεν έχει καταλήξει ακόμη σε αποφάσεις και παραμένει επιφυλακτική. Η ίδια, ως γνωστόν, έχει σταματήσει προ πολλού να σχολιάζει τις φήμες που ακούγονται για την προσωπική της ζωή. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση του Βαλάντη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Αργά ή γρήγορα».

Πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί ότι οι δυο τους φλέρταραν, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους, ενώ διαψεύστηκε από μόνο του όταν η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας την ταυτότητα της πραγματικής συντρόφου του τραγουδιστή.

Για να δούμε τώρα αν η Πόπη θα τολμήσει να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή με κάποιον από τους δύο επιχειρηματίες που τη διεκδικούν, ανακοινώνοντας μια καινούργια σχέση και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μας…

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.