Η Όλγα Πολίτου για τον χαμό του συζύγου της: «Δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου»

Η Όλγα Πολίτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την Κατίνα Παξινού, για το ξεκίνημά της στην υποκριτική και τον χαμό του δεύτερου συζύγου της.

Αναλυτικότερα ανέφερε ότι «Δούλεψα πάρα πολύ, είχα δασκάλα την Κατίνα Παξινού. Είχε έντονη προσωπικότητα, ήταν ένα αγγελικό πλάσμα. Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ, με μαρτυρούσε η φωνή μου και με αναγνώριζαν. Και αν έπαιρναν τηλέφωνο θαυμαστές και ήθελαν επαφή μαζί μου, το σταμάταγα, ήμουν πάντα συνεσταλμένη, μπορεί να μου κόστισε», ανέφερε αρχικά η Όλγα Πολίτου.

Στη συνέχεια δήλωσε πως «Παντρεύτηκα από μικρή, μετά παρόλο που χώρισα από τον πρώτο σύζυγο μου, γνώρισα τον 2ο σύζυγο μου και το βλέμμα μου ήταν εκεί. Είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε μία ξύλινη πόρτα ο δεύτερος σύζυγος μου και μπήκε στην ψυχή μου. Ο σύζυγός μου με αγάπησε πολύ περισσότερο από ότι εγώ, τώρα αναλύω τις λεπτομέρειες και ποιόν άνθρωπο ουσιαστικά έχασα… Στον δεύτερο σύζυγο μου δεν του πολυάρεσε που ήμουν ηθοποιός. Με τον σύζυγο μου ήμασταν μαζί 35 χρόνια και 96 ήμερες. «Φεύγοντας» ο Γιώργος αισθάνθηκα σπασμένη, και δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου. Ο σύζυγος μου «έφυγε» μέσα σε 99 ήμερες από λάθη. Καλύτερα ας μην τα συζητήσω γιατί μου κάνουν κακό. Όταν δεν ακούω τον Γιώργο, λυγίζω, το ότι δεν θα τον ακούσω ποτέ ξανά».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...