Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Γκρο πλαν στον «Καποδρίστρια» του Σμαραγδή – Το καστ, τα ρούχα εποχής...

Με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει με μια «γλυκιά...

Passion for fashion

Ο Δεκέμβριος στην αθηναϊκή society είναι ο πιο δύσκολος μήνας, όσον αφορά τρέξιμο και περπάτημα, εξ ου και τα γοβάκια των κοσμικών κυριών γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για δέκατη σεζόν πρεμιέρα στο «Hotel Ermou» (μερικές φαρμακόγλωσσες, πάντως, του διαδικτύου, με αφορμή την πρεμιέρα, αναρωτήθηκαν αν η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει χορτάσει ακόμη χρήμα),

Τουρίστας στα δικαστήρια ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Δύο ώρες περίμενε το δικαστήριο να αλλάξει… αμφίεση ο 69χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, που μετήχθη από τις φυλακές όπου κρατείται για άλλη υπόθεση, καθώς εμφανίστηκε με… βερμούδα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού!

Η οικογένεια του κατηγορουμένου δεν κατάφερε να του παραδώσει εγκαίρως το κοστούμι που επιθυμούσε να φορέσει, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου με βερμούδα και μακό μπλουζάκι.

«Δεν είναι αμφίεση αυτή, του έχουμε φέρει τα ρούχα, αλλά κανείς δεν είναι αρμόδιος να του τα παραδώσει και ο κατηγορούμενος δεν αισθάνεται άνετα ενώπιόν σας» ανέφερε η υπεράσπιση, με τον εισαγγελέα να εξηγεί ότι υπήρχαν θέματα ασφαλείας. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να περάσουν τα ρούχα του κατηγορουμένου από το μηχάνημα x-ray, ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί κόσμιος!

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε με τη συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας, που καταγγέλλει τον ντράμερ ότι κακοποιούσε την ανήλικη κόρη της, κάτι που άρχισε να υποψιάζεται το Πάσχα του 2013. «Ο σύζυγός μου άκουσε τον πατέρα του άλλου κοριτσιού να φωνάζει στο παιδί να φύγει από το σπίτι του κατηγορούμενου» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι, όταν ρώτησε την κόρη της, εκείνη της απάντησε «έπιασε το πιπί μου και τον ποπό μου, και έβαλε το χέρι μου να πιάσω το δικό του πουλί». «Σοκαρίστηκα, το παιδί μού είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα» κατέθεσε.

«Την έπιανε στο σώμα»

Η μητέρα περιέγραψε πώς οδηγήθηκε στο να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, διαδικασία την οποία χαρακτήρισε μια οδυνηρή εμπειρία. «Το παιδί μου από το 2012 είχε αρχίσει να έχει νυχτερινή ενούρηση. Πήγα, λοιπόν, σε ειδικό. Το παιδί ένιωθε ντροπή. Ο κατηγορούμενος την έβαζε και έβλεπε ταινίες, παιδικά, συναυλίες των Πυξ Λαξ, και την έπιανε στο σώμα, την απασχολούσε με κάτι που της άρεσε στην τηλεόραση κι εκείνος την άγγιζε.

Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο να της πουν μπράβο για κάτι. Δεν την άφηνα να πηγαίνει σε σπίτια φίλων της αν υπήρχε μπαμπάς στο σπίτι. Δεν μπορούσε να μεγαλώσει φυσιολογικά, γιατί; Γιατί ο κατηγορούμενος ήθελε να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα στο δικό μου παιδί». Ο κατηγορούμενος μουσικός υπέβαλε μέσω του δικηγόρου του αίτημα να οριστεί πραγματογνώμονας από το δικαστήριο προκειμένου να εξετάσει αν είναι παιδόφιλος. «Μεθοδευμένα ελήφθη η κατάθεση της ανήλικης. Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος και ζητάει να εξεταστεί αν πάσχει από παιδοφιλία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης του ντράμερ, με τον εισαγγελέα να επιφυλάσσεται να προτείνει επί του αιτήματος σε επόμενο στάδιο της δίκης.

Passion for fashion

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.



Μποζουκια Αθηνα