Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση της Δέσποινας Μοίρου με τον Τζακ Νίκολσον

Στη φόρα η θυελλώδης σχέση της Δέσποινας Μοίρου με τον Τζακ Νίκολσον, με χάκερ να αφήνουν να διαρρεύσει η «ένοχη» φωτoγραφία, «χτυπώντας» το κινητό της ηθοποιού. «Είναι η τρίτη φορά που με χακάρουν! Μετά το Ιnstagram και το facebook, τώρα χάκαραν το κινητό μου» λέει η ίδια στην «Espresso».

Η Μοίρου δεν πίστευε με τίποτα ότι θα χάκαραν και το iPhone της, βγάζοντας από το παρελθόν το μυστικό ειδύλλιο που είχε με τον σταρ του Χόλιγουντ. Ενα ειδύλλιο που η Μοίρου δεν έβγαλε ποτέ προς τα έξω από σεβασμό στο πρόσωπο του ινδάλματος του παγκόσμιου σινεμά, κάτι που οποιαδήποτε άλλη θα το χρησιμοποιούσε για προβολή. Και όμως η Μοίρου -Πέιτζ πια- αυτό το μυστικό το κρατούσε για τη βιογραφία της, έχοντας ως σκοπό να αποκαλύψει τα πάντα!

Σε πολλές συνεντεύξεις έλεγε ότι διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με οσκαρικό ηθοποιό, χωρίς ποτέ να αποκαλύψει το όνομά του! Σε παλαιότερες συνεντεύξεις την πίεζαν να πει ποιος είναι ο διάσημος σταρ και εκείνη πάντα απέφευγε την απάντηση!

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι ο χολιγουντιανός της έρωτας ήταν ο Αλ Πατσίνο, οι χάκερ αποκάλυψαν τα πάντα! Το ειδύλλιό της άρχισε όταν η Ελληνίδα ηθοποιός γευμάτιζε στο σπίτι φίλου της σκηνοθέτη και εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία να γνωρίσει τον Πατσίνο, λέγοντάς του ότι ήταν ο αγαπημένος της ηθοποιός! Η συνάντηση όντως πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Νίκολσον (το σπίτι ανήκε κάποτε στον Μάρλον Μπράντο) και στο γεύμα ο σταρ του σινεμά κατενθουσιάστηκε από το ταμπεραμέντο της Μοίρου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα εκείνη έμπαινε στο σπίτι του χωρίς να το πάρει κανείς είδηση! «Οπως οι άντρες έχουν πρότυπο μια σταρ, έτσι εγώ είχα αυτόν. Τον θαύμαζα και τον έβλεπα ως τον πιο σέξι άντρα του κόσμου! Το βλέμμα και το χαμόγελό του σκοτώνουν» λέει χαρακτηριστικά η ίδια τώρα που όλα βγήκαν στη φόρα!

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός είναι αλήθεια πως όλα αυτά τα χρόνια έκανε φιλίες και σχέσεις με κατά πολύ μεγαλύτερούς της άντρες. «Μα δεν διδάσκομαι τίποτα από τους νέους! Γι’ αυτό μου αρέσουν οι ώριμοι» είναι η ατάκα της κάθε φορά που τη ρωτούν για την έλξη που νιώθει απέναντι σε ώριμους άντρες.

Οι Μοίρου και Νίκολσον έχουν κρατήσει επαφή, με την ίδια να λέει πως όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης τους θα τις αποκαλύψει στη βιογραφία της! Κι όταν αποτυπώσει τη θυελλώδη ζωή της στο χαρτί, θα έχει να πει πολλά! Άλλωστε στην Αμερική συνδέθηκε ερωτικά με τον οσκαρικό ηθοποιό Ράμι Μάλεκ, τον διάσημο οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί, τον μουσικό Φράνκο Σταλόνε (αδελφό του Σιλβέστερ) και τον Σκοτ Πέιτζ, τον σπουδαίο σαξοφωνίστα των Pink Floyd, με τον οποίο επισημοποίησε τη σχέση τους.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα