Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ο γάμος της πρώην του Ντι Κάπριο στην Πάρο και η κρουαζιέρα του ΜακΚάρτνεϊ στη Μύκονο

Θρυλικά σκαθάρια να κάνουν σκαφάτες διακοπές, ινκόγκνιτο χολιγουντιανοί σταρ και παρέλαση ποδοσφαιριστών στις κοσμικές παραλίες και στα σοκάκια του νησιού!

Στα φόρτε της είναι η Μύκονος, που και αυτό το καλοκαίρι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξένων celebrities που ζουν τον made in Greece μύθο τους διαφημίζοντας τη χώρα μας σε όλον τον κόσμο! «Βουτιά», λοιπόν, στην ένατη δεκαετία της ζωής του έκανε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο οποίος γιόρτασε τα 80ά του γενέθλιά του με μια κρουαζιέρα στη Μύκονο.

Το αειθαλές «Σκαθάρι» μαζί με όλη του την οικογένεια απόλαυσε μερικές ξένοιαστες μέρες στο ελληνικό νησί, προτού επιστρέψει στη βάση του για να γίνει ο γηραιότερος σόλο καλλιτέχνης που θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι το προσεχές Σάββατο. Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μαζί με την 62χρονη σύζυγό του Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του Στέλλα και Μαίρη, τον σύζυγο της Στέλλα, Αλαντσχερ, και τους γιους της Μαίρη, Αρθουρ και Ελιοτ, επιβιβάστηκαν κατά την άφιξή τους στο νησί των ανέμων σε πολυτελές σκάφος και όργωσαν τις γύρω παραλίες.

Κανείς τους δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει βουτιές από το σκάφος, με την 50χρονη σχεδιάστρια Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ να διασκεδάζει ιδιαιτέρως παίζοντας στο νερό και την 52χρονη αδερφή της να απαθανατίζει με την κάμερά της τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

φ1 2022 06 22T124147.920 1

Ο 80χρονος καλλιτέχνης έσβησε την τούρτα του το Σάββατο και άνοιξε τα δώρα των αγαπημένων του προσώπων, ενώ παράλληλα δεχόταν πληθώρα ευχών στα social media από συνεργάτες και απλό κόσμο, μεταξύ των οποίων η Γιόκο Ονο και ο Ρίνγκο Σταρ. Την ίδια στιγμή, η επίσημη σελίδα των Beatles στο twitter έκανε μια αναδρομή στη μουσική διαδρομή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ δημοσιεύοντας ένα βίντεο από στιγμές της καλλιτεχνικής πορείας του, τόσο ως σόλο καλλιτέχνης όσο και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, Τζον Λένον και Τζορτζ Χάρισον.

Στη Μύκονο, όμως, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και ο γόης του παγκόσμιου κινηματογράφου James Franco, με τον σταρ του Χόλιγουντ να επιλέγει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το νησί των ανέμων για τις διακοπές του! Ο υποψήφιος για Οσκαρ και βραβευμένος με δύο Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός έχει μαζί του τη σύντροφό του Isabel Pakzad, και θέλοντας να αποφύγει τα φλας κάνει διάφορα τρικ για να περνά απαρατήρητος, μόνο που δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά!

Φ8 7

Παρόλο που περπατούσε στα Ματογιάννια έχοντας κουκούλα στο κεφάλι του, η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε μαζί με το αμόρε του έξω από το διάσημο cabaret restaurant Lio, που αποτελεί για το φετινό καλοκαίρι σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση! Παρόλο που ο Franco έβγαλε selfie με μια θαυμάστρια την ώρα που αποχωρούσε από το νυχτερινό κέντρο και ξαναέβαλε σε χρόνο dt την κουκούλα του για να μην τον αναγνωρίσουν, έγινε αντιληπτός από τους παπαράτσι, με τον φωτογράφο Νίκο Ζώτο να τον αιχμαλωτίζει στον φακό του!

Παρόλο που τη δόξα των φωτογράφων έχουν κλέψει οι ΜακΚάρντνεϊ και Francο, και οι ξένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο νησί παίζουν «μπαλίτσα» σε παραλίες και hot spot! Μετά τον Ζορζίνιο της Τσέλσι, άλλοι δύο σταρ της στρογγυλής θεάς που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία! Ο Anthony Elanga, που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη αγνώστων στοιχείων, εθεάθη να λιάζεται στο 180 Sunset Bar και, αφού απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα, αποχώρησε από το μπαρ κρατώντας χεράκι χεράκι τη σύνοδό του.

φ3 73

Από την άλλη, ο Καμερουνέζος άσος της Λίβερπουλ Joel Matip, που στις αρχές του μήνα κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο που του χάρισε η Γερμανίδα σύζυγός του Larissa Stollenwerk, εθεάθη να χαλαρώνει στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου «Branco» στον Πλατύ Γυαλό μετά της συζύγου και κοινής τους παρέας!

Πρώην του Ντι Κάπριο και μοντέλο της Victoria’s Secret παντρεύτηκε στην Πάρο

Βέβαια, υπάρχουν και celebrities που συνδυάζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με γάμους και χαρές, όπως το μοντέλο της Victoria’s Secret, Τόνι Γκαρν, που επέλεξε τη Mονή του Αγίου Ιωάννη της Πάρου για να παντρευτεί -για δεύτερη φορά- τον ηθοποιό Αλεξ Πέτιφερ.

Η 29χρονη καλλονή και ο πρωταγωνιστής του «Magic Mike» αντάλλαξαν όρκους αγάπης δίπλα στο κύμα, περιστοιχισμένοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έχοντας αγκαλιά τον 11 μηνών γιο τους, Λούκα.

φ6 17

Η πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός είχαν παντρευτεί πρώτη φορά στο Αμβούργο της Γερμανίας τον Νοέμβριο του 2020, δέκα μήνες μετά τη χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Πέτιφερ. Η Γκαρν επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό, αρκετά λιτό νυφικό του οίκου Rat & Boa με μακρύ πέπλο και ίσια πέδιλα, ενώ ο σύζυγός της ένα κρεμ κουστούμι με λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα.

φ6 17

Μετά την τελετή το ζευγάρι είχε διοργανώσει ένα ρομαντικό παραθαλάσσιο δείπνο με ζωντανή μουσική υπό το φως των κεριών. «Η χθεσινή ημέρα έμοιαζε με το ωραιότερο όνειρο. Συλλέγω όλες τις φωτογραφίες… μείνετε συντονισμένοι» έγραψε η Γκαρν στο Instagram.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2018, όμως επιβεβαίωσε το ειδύλλιό του στα μέσα του 2019. Ο πρώτος γάμος έγινε στο Αμβούργο, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Γκαρν διατηρούσε μεταξύ 2013-2014 δεσμό 18 μηνών με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ κοινές εμφανίσεις τους το 2017 πυροδότησαν φήμες επανασύνδεσης.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...