Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Συνάντηση Κιμούλη – Δούκα σε διαμεσολαβήτρια για εξωδικαστικό συμβιβασμό

Τετ α τετ & στο βάθος 250.000 €

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία και την κατάθεση αγωγής ύψους 250.000 ευρώ από τον ηθοποιό για προσβολή της προσωπικότητάς του, οι δύο πρώην συνεργάτες θα έχουν το πρώτο… υποχρεωτικό τετ α τετ τους, σε μια προσπάθεια να βρεθεί εξωδικαστική λύση.

undefined 279891995 2095100283982957 5714482178349496222 n

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης αναμένεται να συναντηθούν σήμερα στο γραφείο μιας διαμεσολαβήτριας, παρουσία των δικηγόρων τους, προκειμένου να γίνει μια απόπειρα συμβιβασμού προτού η υπόθεση οδηγηθεί στη δικαστική αίθουσα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συνήγορος του 65χρονου θιασάρχη Βασίλης Καπερνάρος και εκείνος της 49χρονης ηθοποιού Γιώργος Γεραρής έχουν ήδη επικοινωνήσει, στο πλαίσιο όσων προβλέπει ο νόμος.

6698 IORDANIDIS DOYKA KIMOYLIS 26112007

«Δεν μιλάμε για την αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του (ενν. Κιμούλη). Μιλάμε για την αγωγή που αφορά αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης, προσβολή προσωπικότητας, από αυτά που έγιναν εναντίον του κ. Κιμούλη. Μακάρι να συνειδητοποιήσουν ότι έσφαλαν. Όταν αναλαμβάνεις μια ευθύνη και λες ότι ‘‘αυτό μου έκανε κάποιος’’, έχεις δικαίωμα ως υποχρέωση να προσφύγεις στα αρμόδια όργανα, στις αρμόδιες Αρχές και να προστατεύσεις τον εαυτό σου διεκδικώντας προστασία στα συμφέροντά σου και ασκώντας τα δικαιώματά σου.




Δεν μπορεί να δημιουργηθούν γεγονότα πριν από 10, 12, 13, 15 χρόνια και να τα θυμάσαι επ’ ευκαιρία ενός γεγονότος Μπεκατώρου και να λες ‘‘είμαι και εγώ παρόμοια περίπτωση’’, καταγγέλλοντας σε μια εκπομπή στην τηλεόραση με όλο αυτόν τον κωμικό ή μελοδραματικό τρόπο» ανέφερε ο κ. Καπερνάρος.kimoulis minisi

«Με έναν νόμο του 2019 έχει καταστεί υποχρεωτική μια αρχική συνεδρία, που τη λέμε διαμεσολάβηση. Την Πέμπτη (σ.σ.: σήμερα), που έχει καθοριστεί αυτό το ραντεβού στην κυρία διαμεσολαβήτρια, ενώπιόν της θα γίνει μια απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού. Θα παρευρεθώ εκεί με τον κ. Κιμούλη. Σημασία έχει το πώς αισθάνεται κάποιος που θεωρείται αδικημένος και είναι αδικημένος. Η θέση μας είναι ό,τι λένε και ό,τι θα λένε τα δικαστήρια. Δεν προκαλούμε και δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτικό ντόρο. Οταν προσβαλλόμεθα, καταφεύγουμε στα δικαστήρια» κατέληξε ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, μιλώντας στο «Happy Day».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...