Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Απόβαση κοσμικών στη Βενετία για τη βάπτιση της κόρης του ζεύγους Κούστα

Τριήμερο παραμυθένιο πάρτι, με guest τη Βίσση, για τη βάπτιση της δευτερότοκης κόρης του εφοπλιστή

Η βάπτιση της δευτερότοκης κόρης του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα τελείται σήμερα στη Βενετία, αποτελώντας ένα από τα κοσμικότερα γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

Ήδη πολλά ονόματα της ναυτιλίας και επιχειρηματίες, όπως τα ζεύγη Παναγιωτίδη, Ζέιν, Καραγεώργη, Μαυρή, Δαλακούρα, έχουν φτάσει από την προηγούμενη Πέμπτη στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου για το ευτυχές γεγονός, με ιδιωτικά αεροπλάνα και θαλαμηγούς, με πρώτο και καλύτερο το yacht «Belita» του ζεύγους Κούστα. Την Παρασκευή το πρωί έφτασαν και οι καλεσμένοι με την πτήση της Aegean, που έχει ναυλώσει ο εφοπλιστής και τρισευτυχισμένος πατέρας. Μάλιστα πριν από μερικά 24ωρα βάφτισε στη Μάλτα το νέο του πλοίο-κοντέινερ «M/V Stephanie C» του στόλου της Danaos Shipping, που φέρει το όνομα της νεοφώτιστης κόρης του Στεφανίας.

Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» σήμερα το απόγευμα στο ιερό μυστήριο της βάπτισης στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, την παλαιότερη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία στη Δύση, με νονά της νεοφώτιστης Στεφανίας τη Χριστιάννα Καίσαρη.

Οι μπομπονιέρες

Ο διαμαντένιος σταυρός και οι μπομπονιέρες φέρουν την υπογραφή του οίκου Καίσαρη, ενώ τα βαπτιστικά έχει επιμεληθεί ο οίκος της Σήλιας Κριθαριώτη. Στην ωραιότερη πόλη του κόσμου, σε ονειρικό σκηνικό με γόνδολες, κανάλια και τα αρχοντικά -χτισμένα πάνω στο νερό- ο διάσημος Ιταλός event planner Vincenzo Dascanio αναμένεται να δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό με χιλιάδες λουλούδια, βασιλικό art de la table και πολλές εκπλήξεις για το δείπνο που θα δοθεί απόψε το βράδυ στους κήπους ιστορικού παλατιού της Βενετίας, που νοικιάζεται από billionaire του πλανήτη για γάμους και δεξιώσεις. Εκτός από τις ορχήστρες που θα παίζουν ελληνικά και ιταλικά τραγούδια, η Αννα Βίσση θα διασκεδάσει τους καλεσμένους του ζευγαριού στη δεξίωση.

Την Παρασκευή το βράδυ δόθηκε το πρώτο μεγάλο welcome party, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα δοθεί lunch και αποχαιρετιστήριο πάρτι στην ατμοσφαιρική Terrazza Danieli με την υπέροχη θέα του μυθικού ξενοδοχείου «Danieli». Άλλωστε το ζεύγος Κούστα έχει συνηθίσει να χαρίζει στους φίλους του μοναδικά events, όπως το χριστουγεννιάτικο δείπνο που οργάνωσε στο Μουσείο Μπενάκη με την ευκαιρία της έκθεσης του διάσημου καλλιτέχνη Σον Σκάλι. Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα βάπτισαν την πρωτότοκη κόρη τους Αικατερίνη στην Κέρκυρα και παρέθεσαν μεγαλοπρεπή δεξίωση στο Αχίλλειον, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με την ανταλλαγή όρκων στο Σορέντο της Ιταλίας και δεξίωση-υπερπαραγωγή σε βίλα της Ιταλίας, με live του Αντώνη Ρέμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...