Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ο Τόνυ Δημητρίου μάς ξεναγεί στο κατάστημά του στο Περιστέρι

Μας βλέπει από μακριά και μας χαμογελά, καθώς στο πολυσύχναστο Περιστέρι μάς είχε κρατήσει και θέση για πάρκινγκ. Μας χαιρετάει και κάπακι τον χαιρετούν δεκάδες περαστικοί λέγοντάς του «Γεια σου, Τόνυ, τι μπάρα έχει σήμερα ο κατάλογος;» ή «Τι κάνεις, δήμαρχε;».

Από τη Μαρία Ανδρέου

Ο Τόνυ Δημητρίου δεν είναι μόνο εξπέρ στην υποκριτική αλλά και άσος στα μέλια, στα φιστικοβούτυρα, στις σοκολάτες και στους ξηρούς καρπούς!

Τον συναντήσαμε στο κατάστημά του, το Cashew, σε μια ανάπαυλα από τα γυρίσματα της σειράς «Τρία μίλια» στο Star, όπου κρατά τον ρόλο ενός δημάρχου, και μας μίλησε για την άλλη του πλευρά, αυτή του καταστηματάρχη, όπου με όπλο το χαμόγελό του και την καλοσύνη του έχει γίνει talk of the town!

Πότε άνοιξες το μαγαζί με τις υγιεινές λιχουδιές; Ποια ήταν η φιλοσοφία σου για να επενδύσεις σε ένα μαγαζί με φιστικοβούτυρα, φουντουκοβούτυρα, μπάρες δημητριακών και σοκολάτες με ταχίνι;

f1 IMG 1087

Το κατάστημα το άνοιξα στις 28 Οκτωβρίου 2020 και λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ λιχούδης και συχνά πυκνά πεταγόμουν στα περίπτερα για καμιά σοκοφρέτα ή στα ζαχαροπλαστεία για καμιά πάστα. Στα 50 μου, λοιπόν, και καθώς το σώμα του ηθοποιού είναι το εργαλείο του, έπρεπε να βρω μια λύση για να απολαμβάνω λιχουδιές αλλά με υγιεινό τρόπο, γιατί δεν κάνω τις καύσεις που έκανα νεαρός! Και έτσι είπα: «Τόνυ, πρέπει να μάθεις να τρέφεσαι πιο σωστά, χωρίς ζάχαρη, αλλά να παραμένει η νοστιμιά στο στόμα». Στο Cashew, λοιπόν, μπορεί να πάρει κανείς ταχίνι που δεν έχει ζάχαρη, ένα μπεν μαρί να λιώσει μαύρη σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και να κάνει μια τέλεια μερέντα. Επίσης, μπορεί σε ένα ψωμάκι να βάλει φουντοκοβούτυρο και να απλώσει τη σοκολάτα και πάλι να έχει ένα επιδόρπιο στο πιάτο του.

Και πώς ξεκίνησες αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα;

Για να μπορέσω να δημιουργήσω κάτι τέτοιο, χρειαζόταν ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Μόνος μου δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το άλμα και χρειαζόταν μια γερή ομάδα. Βαφτίσαμε το μαγαζί Cashew από τον γνωστό ξηρό καρπό. Έγινε μεγάλη έρευνα με ανθρώπους της αγοράς για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές του εμπορίου και βρήκαμε τα καλύτερα, φιστίκια, αμύγδαλα, ψάξαμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και καταλήξαμε στην Κρήτη για φιστικοβούτυρα, φουντουκοβούτυρα ή βούτυρα από πασατέμπο, τα οποία δεν έχουν ίχνος ζάχαρης. Ο καφές μας είναι από τους καλύτερους της αγοράς, 100% γνήσιος, φρέσκος, μυρωδάτος, και για τα παστέλια μας φτάσαμε σε έναν παππού στη βόρεια Ελλάδα, στον οποίο πηγαίνουμε εμείς για να τα πάρουμε! Τα φτιάχνει αποκλειστικά για εμάς.
Δημιουργεί πολύ θετική εικόνα ότι το μαγαζί το δουλεύεις εσύ…

Ποιος θα το δούλευε; Εμένα μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο, χαίρομαι μέσα από αυτή την επικοινωνία, από την αγάπη, την αποδοχή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη μιλήσω και σε σκυλί να μη δώσω υγιεινή λιχουδιά, καθώς λατρεύω τα σκυλιά. Το Περιστέρι δεν το επέλεξα τυχαία. Το Περιστέρι είναι μια μεγάλη αγορά και γνήσια. Ο κόσμος εδώ είναι λίρα 100. Μη σου πω ότι παίζει στο Περιστέρι να κυκλοφορούν πιο πολλά λεφτά απ’ ό,τι στη Γλυφάδα, και λεφτά από κόπο, δουλεμένα. Εγώ σέβομαι από μικρός τους ανθρώπους του μόχθου γιατί έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου, και στη νύχτα και στην εστίαση, πέρα από το θέατρο και την τηλεόραση. Η μόστρα και η επίδειξη δεν μου είπαν ποτέ τίποτα. Αέρας είναι όλα αυτά. Η ουσία μένει, και ο κόπος.

Δηλαδή, με το που τελειώσεις τη σειρά «Τρία μίλια» στο Star θα πας στο μαγαζί;
Ακριβώς, και όποτε δεν έχω γυρίσματα είμαι φουλ τάιμ στο μαγαζί. Ο κόσμος πλέον θα περάσει να μου πει καλημέρα. Μου λένε άνδρες και γυναίκες που σταματάνε για τον καφέ τους, την μπάρα, τους, το τοστ, τον χυμό, την τζιντζεράδα τους: «Ρε φίλε, μας λες καλημέρα;» «Γιατί να μη σας πω;» «Μα», μου λένε, «μετά την πανδημία και την καραντίνα έχουμε χωθεί στα σπίτια μας και δεν θέλουμε να μιλήσουμε σε άνθρωπο από φόβο, από συνήθεια». Νιώθω ότι έχουμε φτιάξει ένα από τα καλύτερα μαγαζιά και έρχονται από τα νότια προάστια, από τα βόρεια, από το κέντρο της Αθήνας για να πάρουν τα προϊόντα μας.

f3 IMG 1091

Ποιοι είναι οι πελάτες σου;

Με έχουν στηρίξει πολύ οι καλλιτέχνες, οι φίλοι μου ηθοποιοί, με το που άνοιξα. Ηρθαν να κάνουν instastories, να το περάσουν στα social media. Τα Χριστούγεννα, το Πάσχα μού ζητούν να τους κάνω δώρα, καλάθια με τα προϊόντα μας. Θα σας πω μια ιστορία, αν και δεν μπορώ να πω το όνομα του τραγουδιστή, γιατί είναι πασίγνωστος και δεσμεύομαι. Είχε μάθει για το μαγαζί μου, λοιπόν, και είχε έρθει με σκούφο, μάσκα, κασκόλ για να πάρει πράγματα. Αντε να καταλάβεις ποιος είναι! Παίρνει δεκάδες προϊόντα, τα πληρώνει και μετά μαθαίνω ποιος ήταν. Πλέον με παίρνει τηλέφωνο και του στέλνω τα προϊόντα στη Γλυφάδα. Μου λέει: «Τόνυ, δεν θέλω να μου χαρίζουν αυτά που αγοράζω. Δεν μου αρέσει, θέλω να τα πληρώνω, γιατί έτσι πρέπει». Τον εκτίμησα πολύ γιατί κάποιοι μεγάλοι σταρ έχουν μάθει στο τζάμπα! Ασχημη νοοτροπία, εγωκεντρική. Οι πελάτες μου είναι οι πάντες: από πολιτικοί, δήμαρχοι αθλητές, μοντέλα, γιατροί, μέχρι δικηγόροι, εργάτες και φοιτητές! Ερχονται πελάτες που είναι vegan και αγοράζουν μπάρες με βρόμη και μέλι – τα μέλια που έχουμε στο μαγαζί είναι άριστης ποιότητας. Εχω πολλούς ιερείς πελάτες. Οι παπάδες την περίοδο της νηστείας, τη Μεγάλη Σαρακοστή, είναι τακτικοί πελάτες μου για ξηρούς καρπούς, αποξηρεμένα φρούτα, μέλια, μπάρες, πικρή σοκολάτα. Στην πανδημία, που ήταν κλειστά τα καφέ, πήγαμε πολύ καλά… Ουρές ο κόσμος. Δεν το ήθελα αυτό όμως. Δεν δουλεύει η αγορά σωστά έτσι. Εγώ θέλω όλα τα μαγαζιά ανοιχτά.

Να αφήσουμε λίγο τα των… φιστικοβούτυρων και να μας πεις πώς σου έγινε η πρόταση για τον δήμαρχο Τίμο Παπαχρήστο στα «Τρία μίλια»;

Κάποια στιγμή με είχε πάρει τηλέφωνο ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Κώστας Κιμούλης, και μου είχε πει: «Τόνυ, ετοιμάζω κάτι πολύ ενδιαφέρον για το Star, που θα κινήσει ξανά τα γρανάζια της ελληνικής μυθοπλασίας στο κανάλι, και σε έχω σκεφτεί για κάτι διαφορετικό, θα είναι κάτι καλό». Και μου μίλησε καπάκι για τον ήρωα και την παραγωγή. Φυσικά είπα το «ναι», καθώς έχω παίξει σε πολλά σίριαλ και δη σε επιτυχίες και ξέρω πότε θα γίνει μια ωραία δουλειά. Το να συνεργάζεσαι με τόσους καλούς συναδέλφους είναι ευτυχία. Αφού, όταν δεν έχω γυρίσματα, μου λείπει η παρέα τους. Η σειρά αγαπήθηκε από τον κόσμο και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία, αφού ξεκίνησε σχεδόν αθόρυβα.

f4 32

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...