Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σταύρος Σβήγκος: «Έχουν ειπωθεί πράγματα που με ενόχλησαν. Με έβγαλαν χρήστη ουσιών»

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την αγάπη του προς την φύση, για τα οικονομικά του, την οικογένειά του και τέλος για τα σχόλια που τον χαρακτήριζαν χρήστη ουσιών.

Σχετικά με την αγάπη του προς την φύση και τα οικονομικά του ανέφερε ότι «Έχω φτιάξει τη δική μου καντίνα σε μια παραλία της Εύβοιας και πηγαίνω τα καλοκαίρια και δουλεύω. Η φύση για μένα είναι το α και το ω. Περιμένω πως και πως να περπατήσω ξυπόλητος στην άμμο και να αποφορτιστώ. Με νευριάζουν οι άνθρωποι που παραβιάζουν τη φύση. Όταν κάποιος πετάει τα σκουπίδια του από το παράθυρο, σταματάω και τα μαζεύω… Με τα οικονομικά είμαι μία έτσι και μία αλλιώς. Έχω ζοριστεί σε πολλές περιόδους της ζωής μου. Από τότε που έγινα πατέρας τα οικονομικά τα σκέφτομαι περισσότερο. Εγώ από μόνος μου προσαρμόζομαι. Ήμουν και παραμένω αυτόνομος. Μένω μόνος μου στο σπίτι».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Έχουν ειπωθεί πράγματα για μένα που με έχουν ενοχλήσει. Είχα αναφερθεί με ανάρτησή μου στο ΚΕΘΕΑ και με έβγαλαν χρήστη ουσιών. Δεν πρέπει να είμαστε αδίστακτοι για τη δουλειά μας και να πατάμε επί πτωμάτων. Έχω δει μπροστά μου ρατσιστικό συμβάν και δεν γινόταν να μην το αποτρέψω. Δεν πρέπει κανείς να κρατά το στόμα του κλειστό σε ρατσιστικά συμβάντα».

Τέλος, για το παιδί του δήλωσε τα εξής: «Θέλω να περνάω χρόνο με το παιδί μου. Έχω δεχθεί πολλή αγάπη από τους γονείς μου και θέλω να την μοιράσω. Ήμουν άτακτος ως παιδί. Είχα ανησυχήσει πολλές φορές του γονείς μου με τραυματισμούς μου. Δάσκαλος με χτυπούσε στην πρώτη δημοτικού επειδή έγραφα με το αριστερό χέρι. Παρέμεινα αριστερόχειρας από αντίδραση».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα