Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος

Ο «πελαργός» έρχεται (;) για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Σύμφωνα με έντονη φημολογία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο, η παρουσιάστρια είναι έγκυος, γεγονός που έχει κάνει το ζευγάρι να… πετάει στα ουράνια από ευτυχία, αφού πρόκειται για κάτι που ήθελαν πάρα πολύ και οι δυο.

Μπορεί η ίδια η Κωνσταντίνα να έχει διαψεύσει πολλάκις στο παρελθόν αντίστοιχες φήμες που είχαν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, ωστόσο φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει μόνο… καπνός αλλά και φωτιά!

Τουτέστιν, η μέχρι πρότινος οικοδέσποινα της εκπομπής «Κάτι ξαναψήνεται» διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάτι που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι η ίδια έχει εξαφανιστεί από το Instagram και τα social media γενικότερα, όπου είχε καθημερινή παρουσία, ενώ δεν κάνει πλέον και κοσμικές εξόδους.

Πάντως, ούτε εκείνη ούτε και ο σύντροφός της έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τα ευχάριστα, τακτική που ακολουθούν γενικά τα περισσότερα ζευγάρια, όταν η κυοφορία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «οκ!», άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου λένε ήδη ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες, και όχι με πολλά λόγια» δήλωσε ένας από αυτούς. «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά, εξάλλου, είναι θέλημα Θεού… Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον, οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της, όταν έρχονται από τη Ρόδο» ανέφερε η ίδια πηγή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα