Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ρέμος – Πηλαδάκης: Για τέταρτη φορά σε πλειστηριασμό έκτασή τους στο Κορωπί

Για τέταρτη φορά θα χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί για την έκταση ιδιοκτησίας του Αντώνη Ρέμου και του Κώστα Πηλαδάκη στο Κορωπί.

Ο πρώτος πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή εκκίνησης 792.000 ευρώ, είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου 2022, ο δεύτερος έγινε στις 9 Μαρτίου και ο τρίτος στις 15 Ιουνίου, όμως όλοι κατέληξαν άγονοι.

Έτσι, την ερχόμενη Τετάρτη το ακίνητο βγαίνει ξανά στον πλειστηριασμό, αυτή τη φορά όμως με έκπτωση 20%, προκειμένου να προσελκύσει αγοραστή.

«Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται ίση προς το 80% της αρχικώς ορισθείσας τοιαύτης, ήτοι στο ποσό 633.600 ευρώ» αναφέρεται στη νέα δήλωση επίσπευσης.

Πρόκειται για το 30% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας αδόμητου αγροτεμαχίου 22,4 στρεμμάτων της εταιρίας R.&P. Real Estate Investments, το οποίο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου και εντός βιομηχανικής ζώνης, και δεν είναι υπόχρεο εισφοράς σε γη και χρήμα. Αποκτήθηκε από την εταιρία τον Δεκέμβριο του 2008 και από τις 7 Ιουλίου 2009 βαρύνεται με προσημείωση υποθήκης ύψους 2.300.000 ευρώ υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς.

Η εταιρία R.&P. Real Estate Investments ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τη Γλυφάδα και διοικείται από τριμελές Δ.Σ., με πρόεδρο τον Αντώνη Πασχαλίδη (όπως είναι το πραγματικό επώνυμο του Αντώνη Ρέμου) και αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, οι οποίοι είναι στενοί φίλοι και κουμπάροι.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.