Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η εξομολόγηση της Κόρας Καρβούνη: «Στην αρχή φοβήθηκα»

Μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τα γυρίσματα

Η Κόρα Καρβούνη με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος, μίλησε για τον ρόλο της στο Τύπος TV.

Ποια είναι η πρώτη αίσθηση που έχεις από τα γυρίσματα;

Ετοιμάζεται μία σπουδαία δουλειά, η σκηνοθεσία, η υποκριτική, τα κοστούμια, όλη η παραγωγή είναι υψηλού επιπέδου.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες;

Μία μεγάλη δυσκολία ήταν η ζέστη, καθώς εμείς φορούσαμε κοστούμια εποχής και ο υδράργυρος «χτυπούσε» κόκκινο. Όταν  έρχεται η ώρα να γίνει η λήψη, όμως, τα ξεχνάμε όλα, αφοσιωνόμαστε στους ρόλους μας.

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς;

Τη θετή μητέρα της Κυβέλης (Καρυοφυλιά Καραμπέτη). Ξεκινω από την ηλικία μου και φτάνω μέχρι τα 70, έχω ηλικιακές διακυμάνσεις και αυτό είχε απίστευτη γοητεία. Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές και τώρα είμαι εγώ η μαμά της (γέλια). Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της.

Η Καρυοφυλλιά άλλαζε τον τρόπο του βλέμματός της και έκανα το αντίστοιχο, βάρυνα το βλέμμα μου για να φαίνομαι μεγαλύτερη ηλικιακά. Έπρεπε υποκριτικά η μία να ελαφρύνει και η άλλη να βαρύνει. Στην αρχή φοβήθηκα. Τελικά, βλέποντας το αποτέλεσμα, χάρηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος μου αρέσει γιατί δεν έχω ξαναπαίξει ένα πλάσμα ήσυχο που λατρεύει το παιδί της.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...