Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι λαμπερές εμφανίσεις στην 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Λίγο κρασί, λίγο δεξίωση και τ' αγόρι μου…

Η 48η γιορτή της Δημοκρατίας μετατράπηκε σε «πάρτι σαγιονάρας» ή άλλως «γιορτή του ταγαριού»!

Το φρόντισαν καλά αυτό όσοι εμφανίστηκαν με σαγιονάρες και βερμούδες, καυτά σορτς οι κυρίες και ρούχα με χρώματα που έβγαζαν μάτι, παρότι για τη δεξίωση της Προεδρίας υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο και dress code.

φ1 5650057 Δύο, λοιπόν, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της προχθεσινής δεξίωσης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου: οι σαγιονάρες του κ. Στρατάκη, μουσικού της ορχήστρας της ΕΡΤ, αλλά και οι ηχηρές απουσίες των πρώην πρωθυπουργών, όπως του Κώστα Καραμανλή, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά.

DKA 6949

Στη θέση τους «παρέλασαν» ο Σαϊντού Καμαρά, ο αριστούχος μαθητής που ήταν για απέλαση και έμεινε, ο Κούρος Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί, που αρίστευσε στις πανελλαδικές, και ο Σελίμ Παρασκευά, ο Ρομά που σπουδάζει στο Δημοκρίτειο…

DKA 6813 Συγχρόνως, υπήρξαν εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών ομάδων που τελευταία έχουν γίνει… πρώτο trend παντού, όπως οι ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και άλλοι. Εκεί και ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

σύνοδος Ορέστη Ανδρεαδάκη

Η Πρόεδρος φρόντισε να αναφερθεί στην απόφαση για τον Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας τη Δικαιοσύνη φυσικά, από την οποία προέρχεται, αλλά δεν είπε λέξη για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, δηλαδή τι ακριβώς είναι η 24η Ιουλίου, που την έφερε και εκείνη στη θέση που είναι σήμερα.

DKA 6982

Με αυτά και με τα άλλα, λοιπόν, πρόσωπο της 48ης γιορτής της Δημοκρατίας κατέληξε να είναι (άθελά του) ο μουσικός Ιωάννης Στρατάκης (μοιάζει με τον διευθυντή της «Εφημερίδας των Συντακτών» Νικόλα Βουλέλη), που εμφανίστηκε με σαγιονάρα και βερμούδα, λίγο μετά το απογευματινό του μπάνιο στην παραλία.

παπακωστα

Η στάση του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Ο ίδιος δικαιολόγησε την εμφάνισή του. Είπε ότι όντως είχε έρθει από την παραλία, ότι δεν θα ντυνόταν με κοστούμι γιατί ζεσταινόταν κι ότι κατέβηκε τις σκάλες του Προεδρικού Μεγάρου (πολύ πριν έρθουν οι καλεσμένοι) για να πάει να πάρει νερό, γιατί διψούσε και ότι θα ντυνόταν επίσημα πριν αρχίσει η συναυλία, όπως και έγινε! Την ίδια ώρα μια «μίνι πασαρέλα» στήθηκε από τις κυρίες προσκεκλημένες της Προέδρου της Δημοκρατίας.

DKA 7103

«Ολα τα λεφτά» ήταν η εμφάνιση της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου! Ποιος ξέρει πόσες εργατοώρες θα χρειάστηκε η κομμώτρια για να σταθεροποιήσει αυτόν τον ογκώδη κότσο, που από τη μία έπρεπε να στέκεται στο ύψος του και από την άλλη έπρεπε συγχρόνως να χαλαρώνει ελαφρά, για να μοιάζει… ανέμελος και ανεπιτήδευτος.

DKA 7153 Η ευρωβουλευτής Μισέλ, πέραν του κότσου, φόρεσε μια εντυπωσιακή κόκκινη μάξι τουαλέτα, συνδυαζόμενη με μακιγιάζ που θα ζήλευε και η Κατερίνα Καινούργιου…Σαν να περπατούσε, δηλαδή, στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ η Αννα Ασημακοπούλου, που για το όλο look της δέχθηκε και τη φιλοφρόνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που της είπε χαρακτηριστικά: «Συγκλονιστική η εμφάνισή σου, Αννα»!

anna misel 835

Ακόμη και ο χαμηλών τόνων πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θαμπώθηκε και θέλησε να βγάλει φωτογραφία μαζί της. Και πώς να μην είναι εντυπωσιακή η εν λόγω, αφού πλέον είναι «μια ελεύθερη γυναίκα μόνη, που… ψάχνει», μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον τελευταίο της σύντροφο. DKA 6883«Εσκισε» η Μισέλ, λοιπόν, αλλά δεν ήταν η μόνη. Πολλές κυρίες ξεχώρισαν. Κατακόκκινο φόρεσε και η Κατερίνα Παπακώστα των Τρικάλων. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε συντηρητικό, αέρινο φόρεμα με δαντέλα και μουσελίνα, ολίγον αδιάφορο. Ωραίο μπλε ρουά φόρεσε η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη, ενώ η Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ και η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου προτίμησαν ολόσωμες φόρμες.

τζακρη

Ενα κατάλληλο για την περίσταση δαντελένιο σύνολο προτίμησε η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, και μαύρο, σωστό για τη δεξίωση, φόρεμα έβαλε η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ έντονο φούξια σατέν σύνολο, παντελόνι και πουκαμίσα, επέλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη.DKA 6859

Μαύρο και η Κατερίνα Μονογυιού, που το φορά λόγω της πρόσφατης απώλειας του αδερφού της, και καυτό σορτσάκι για τη συνοδό του επικεφαλής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Ορέστη Ανδρεαδάκη.

σαγιοναρα 5650263

DKA 6925 DKA 7167 DKA 7219 KAR 8016 DKA 7329 KAR 8387 KAR 8021 DKA 7038 DKA 6971

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...