Γιώργος Ματαράγκας: Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

«Έπεσα σε δύσκολες και περίεργες εποχές»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε εκτός του θεατρικού χώρου αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε όταν σταμάτησε τα καθημερινά γυρίσματα.

Μετά από τα τόσα χρόνια στη μικρή οθόνη, εξασφαλιστήκατε οικονομικά;

Είναι αλήθεια πως πήρα κάποια λεφτά τότε, αλλά όπως τα πήρα, τα έριξα στο θέατρο και καταστράφηκα από αυτό. Έπεσα σε δύσκολες και περίεργες εποχές και δυστυχώς ό,τι είχα βγάλει, πήγε στο θέατρο. Όταν κάνεις επιχειρήσεις, παίρνεις τα ρίσκα… Ωστόσο δεν το μετάνιωσα ποτέ. Δόξα τω Θεώ, δουλεύω και είμαι καλά!

Όταν έσβησαν τα φώτα και σταματήσατε τα καθημερινά γυρίσματα, ζοριστήκατε ψυχολογικά;

Όταν σταμάτησα τα καθημερινά γυρίσματα, ανακουφίστηκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό που έκανα τότε. Διάβαζα πάρα πολύ καθημερινά. Να φανταστείς ότι τελείωνα μια σκηνή κι αν μου έλεγε ο σκηνοθέτης να την ξανά κάνουμε, δεν μπορούσα, καθώς δεν θυμόμουν τα λόγια. Ήμουν τόσο κουρασμένος. Μπορεί σε μια μέρα να έλεγα τριάντα σελίδες.

Είχαμε την πρώτη απόφαση της δικαιοσύνης για τη δίκη του Λιγνάδη και είναι ένοχος για δύο βιασμούς. Πιστεύετε πως θα παραδειγματιστούν οι επόμενοι που θα σκεφτούν να κάνουν κάτι ανάλογο;

Όλο αυτό που έγινε με το metoo, ήταν πάρα πολύ καλό. Το ξεκίνησαν οι καλλιτέχνες, αυτοί βγήκαν πάλι μπροστά, παρόλο που σε άλλους χώρους συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Πιστεύω λοιπόν πως θα το σκεφτεί πάρα πολύ ο καθένας που θα περάσει από το μυαλό του να κάνει ανάλογες πράξεις. Ευτυχώς δεν είναι απλό πια. Είναι μια μεγάλη κατάκτηση αυτό που έγινε με το metoo για όλη την κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο. Δεν θέλω μόνο να μιλάω για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, αλλά για όλη την κοινωνία. Εγώ σε πληροφορώ ότι την πρώτη μου σεξουαλική παρενόχληση την είχα από έναν ζαχαροπλάστη στα Εξάρχεια. Συμβαίνει παντού, δυστυχώς!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.