Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αναφορά στη συνεργασία με την πρώην γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη

«Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εφημερίδα Real μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία θα συμμετέχει μαζί με την πρώην γυναίκα του Βάσω Λασκαράκη.

Η νέα σεζόν φέρνει και μια νέα σειρά στο Mega. «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες με διαφορετικές ζωές, τις οποίες υποδύονται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη. Μίλησέ μας για το ρόλο σου…

Πρόκειται για μια κωμωδία που δείχνει τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες, σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Δεν θα έλεγα από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, δεν το βλέπω από αυτή την πλευρά.

Ουσιαστικά δείχνει τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες να ζουν τη δική τους καθημερινότητα. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ χιούμορ. Είναι μια καθαρή κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Εγώ υποδύομαι τον Γιάννη, με τον οποίο έχει σχέση η Μαίρη (Νίκη Λάμη). Ο Γιάννης είναι μία από τις σχέσεις της. Όλο χωρίζουν και όλο τα ξαναφτιάχνουν.

Είναι λίγο τυχοδιώκτης, θέλει να βρει δουλειά, φοβάται να δεσμευτεί, εγκλωβίζεται κάθε φορά που νιώθει κάτι παραπάνω για μια γυναίκα, θέλει να είναι με τη Μαίρη και ταυτόχρονα δεν θέλει, γιατί αναζητεί και την ηρεμία του. Εκεί που πάει, λοιπόν, να κάνει ένα βήμα παραπάνω, το μετανιώνει.

Είναι πάρα πολύ ωραίο που παίζεται ξανά με τη Βάσω Λασκαράκη. Είναι ωραίο ως μήνυμα και ως εξέλιξη μιας σχέσης δύο πρώην συντρόφων που είναι και γονείς.

Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν υποδυόμαστε το ζευγάρι, όπως κάναμε στην «Πολυκατοικία». Συστεγαζόμαστε στα ίδια πλατό. Αυτό είναι ουσιαστικά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, μπορούμε να συνεργαστούμε.

Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό