Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ανθή Βούλγαρη: «Θα υπάρξει τιμωρία και κοινωνική κατακραυγή»

Ποια η άποψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου;

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων μίλησαν για το κίνημα metoo.

Μιλώντας για εργασιακά περιβάλλοντα θέλω να σας ρωτήσω για το metoo, που ανέδειξε τα τοξικά περιβάλλοντα στο χώρο του θεάματος. Υπάρχει και στη δημοσιογραφία απόστημα που πρέπει να σπάσει; Έχετε βρεθεί σε κακοποιητικό περιβάλλον;

Ι.Χ.: Όχι, δεν έχω βρεθεί. Περιπτώσεις έχω ακούσει, αλλά είναι στο πλαίσιο της φήμης και του κουτσομπολιού. Προφανώς και θα υπάρχουν περιστατικά όπως αυτά που αναδείχθηκαν πρόσφατα στο θέατρο και μπορεί να έχουν κουκουλωθεί, ειλικρινά όμως δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο στη δημοσιογραφία. Τοξικά περιβάλλοντα σε εργασιακούς χώρους δουλειάς υπάρχουν, κυρίως με προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ δημοσιογράφων. Αν υπάρχουν ζητήματα metoo, μακάρι να έρθουν στο φως.

Α.Β.: Το metoo ήταν η αρχή για να καταλάβουμε όλοι πως κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα προσωπικά μας όρια. Ήρθε η ώρα να πάψει το θύμα να αντιμετωπίζεται ως θύτης. Φυσικά και υπάρχει και στα media απόστημα που πρέπει να σπάσει. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να καταλάβουν οι εν δυνάμει θύτες πως θα υπάρξει τιμωρία και κοινωνική κατακραυγή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα