Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε 53! Το τρυφερό μήνυμα του Θοδωρή Αθερίδη

«Το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμμιά φορά είναι το πιο επώδυνο»

Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε 53 ετών και τα γιόρτασε με τον Θοδωρή Αθερίδη στο εξοχικό τους στην Αίγινα.

Η ηθοποιός πόζαρε με μαγιό ξαπλωμένη σε αιώρα και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση. Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά. Γιατί ξέρετε το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα».

Λίγες ώρες μετά πόζαρε με τον Θοδωρή Αθερίδη και την τούρτα της που έγραφε πάνω «Για πάντα Σμαραγδένια» με τον ηθοποιό να την ποστάρει στη σελίδα του και να γράφει: «Η τούρτα έχει μπαλοθιές;  “Για πάντα Σμαραγδένια…” Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια..».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα