Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ο Παπαζήσης junior έγινε επτά! Το τρυφερό μήνυμα της Βανέσσας Αδαμοπούλου

«Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά. Η ροή του σύμπαντος συνεχίζεται σε ξέφρενους ρυθμούς»

Ο γιος της Βανέσσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση έχει γενέθλια.

Ο Παπαζήσης junior έγινε επτά χρονών και η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία του μικρού στο Instagram και έγραψε:

«Σήμερα σε γιορτάζουμε. Επτά Μάηδες κι επτά καλοκαίρια -θα σταθώ στα καλοκαίρια. Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου. Φούλαρα το πορτ μπαγκάζ, κουβάλησα ψυγειάκι με σάντουιτς- δεν τα φάγαμε ποτέ. Κάναμε στάση στο πρώτο μπεργκεράδικο, αμετανόητοι κι ενθουσιώδεις, τυχοδιώκτες κι ανέμελοι. Στο δρόμο με ρωτούσες συνεχώς πότε φτάνουμε, “αν κοιμηθείς, θα φτάσουμε” -σε φλόμωσα στο ψέμα- κι εσύ έγειρες ανάλαφρος στο πλάι.

Κατάπιαμε χιλιόμετρα, εθνική κι άγιος ο Θεός, κι όλα τα καρέ της ζωής μου περνούσαν μπρος στο παρμπρίζ. Ραδιόφωνο επαρχίας, καψούρα και μεγαλείο, σάστισα από ηδονή- ξαναϊδωμένη, ξανανιωμένη, στη διαπασών. Τότε που. Καλοκαιράκι σε κάψες σπουδαίες, δίχως κλιματισμό, οργώναμε την εθνική, με ΙΧ χωρίς ζώνες και στο ραδιοκασετόφωνο τραγουδάκια του συρμού. Στο τιμόνι ο μπαμπάς μου- αγέρωχος- με ένα ρεφρέν κολλημένο στα χείλη, καλοτραγουδισμένο και μεγαλειώδες- συμπαντικές στιγμές κολλημένες στα σπλάγχνα μου. Χαρά ανείπωτη κι αργόσυρτη μελαγχολία.

Καυτός Αύγουστος έξω απ’ το παράθυρο κι έπειτα στάση στον Ισθμό για σουβλάκι. (Γυρνώ να σε ξαναδώ, κοιμάσαι- άφατη αθωότητα με καταπίνει). Συνεχίζω τη διαδρομή- μπροστά ο μπαμπάς, πίσω εμείς. Φαντασιώνομαι πως θρυμματίζω τον ντουνιά στην παλάμη μου- τόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Και μετά ιστορίες- κοσμοϊστορικές, ακούραστες, φλεγόμενες. Ο μπαμπάς παραδίδει μαθήματα ζωής κι εμείς ανοίγουμε το στόμα σα χάνοι -πόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος.
Επιστρέφω ανάλαφρη. Κρατώ εγώ τώρα το τιμόνι και πίσω ονειρεύεσαι εσύ -θρυμματίζεις τον ντουνιά στην παλάμη σου. Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά. Η ροή του σύμπαντος συνεχίζεται σε ξέφρενους ρυθμούς.
Χρόνια πολλά, αγόρι μας, χρόνια σπουδαία!».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.