Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Λίλιαν Αρχοντή: Κινείται νομικά η ηθοποιός καθώς έπεσε με τη κόρη της θύμα αστυνομικής βίας

Οι τρεις συνήγοροί της με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι η ηθοποιός κινήθηκε νομικά

Τη νομική οδό παίρνει τελικά η υπόθεση της σοκαριστικής καταγγελίας της ηθοποιού Λίλιαν Αρχοντή για ένστολη βία ενάντια στην ίδια και την κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα, που έγινε γνωστή προχθές μέσω αποκλειστικού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της «Espresso» και αναπαρήχθη από την πλειονότητα των ελληνικών ιστοσελίδων.

Οπως ισχυρίστηκε, μιλώντας στην εφημερίδα μας, η τηλεοπτική «Φιόνα» της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η 22χρόνη κόρη της, που όταν ήταν μικρή είχε υποδυθεί την «Μπουλίτσα» στο «Καφέ της Χαράς», την Κυριακή 31 Ιουλίου υπέστησαν βάναυση συμπεριφορά από δύο αστυνομικούς σε πλατεία του κέντρου, κοντά στον Κολωνό. Σύμφωνα με την καταγγελία, μάλιστα, ο ένας έφτασε στο σημείο να ρίξει στο πεζοδρόμιο την 22χρονη και να την πατήσει με το πόδι του, ενώ αργότερα της τράβηξε το στήθος και τη χαστούκισε!

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι Ελλη Ρούσσου, Αντώνιος Βαχαβιόλος και Γιάννης Απατσίδης αναφέρουν: «Συμπαραστεκόμαστε, ως συνήγοροι υπεράσπισης της Λίλιαν Αρχοντή, ηθοποιού, και της κόρης της, Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή, φοιτήτριας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ηθοποιού, θυμάτων απρόκλητης και αυθαίρετης αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας από αστυνομικό, ο οποίος, μάλιστα, κατασκεύασε σε βάρος τους τα γνωστά εγκλήματα της αντίστασης και της απείθειας, τα οποία διαχρονικά αποτελούν τον μανδύα της αξιόποινης δράσης αστυνομικών, οι οποίοι ενίοτε παραπλανούν ακόμη και εισαγγελικούς λειτουργούς χαλκεύοντας τα πραγματικά περιστατικά».

Oπως τονίζεται, μάλιστα, στη συνέχεια η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο. «Η παραβίαση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων τους προκύπτει από το ίδιο το δικογραφικό υλικό και θα αναδειχθεί κατά την επ’ ακροατηρίω διαδικασία στις 18-10-2022, οπότε θα εξεταστούν πολλοί αψευδείς μάρτυρες, εκτός των άλλων και μέλη του ΣΕΗ.

Συγχρόνως, θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα και κάθε ένδικο μέσο για τη διερεύνηση και τον καταλογισμό των ευθυνών για τη βάναυση μεταχείρισή τους, με την επισήμανση ότι τόσο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όσο και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εκ του νόμου τη δέσμια αρμοδιότητα να ελέγχουν και να αξιολογούν την αστυνομική βία και αυθαιρεσία» γράφουν από κοινού οι τρεις νομικοί και συνεχίζουν:

Λίλιαν Αρχοντή
«Ο τεταγμένος ρόλος της Αστυνομίας είναι η εγγυητική διασφάλιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, και ουχί η ενοχοποίηση αθώων πολιτών που προηγουμένως θυματοποιούν κατά την επιβολή του δόγματος “Νόμος και Τάξη”. Η παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών με κάθε μορφής βία αποτελεί αποκρουστική και καταδικαστέα πράξη που προσβάλλει την αξία του ατόμου, τραυματίζει τη δημοκρατική υπόσταση της κοινωνίας μας και υπονομεύει το κράτος δικαίου. Η ατιμωρησία και η θεσμική συγκάλυψη παρόμοιων περιστατικών, όπως έχει γίνει συχνά στο παρελθόν, οδηγεί με βεβαιότητα στην επανάληψή τους».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα