Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Kωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ήμουν ο πιο ξεχωριστός τύπος στο φετινό “Survivor”

"Δέχτηκα στην αρχή πόλεμο από κάποιους συμπαίκτες μου, όπως ο Μαρτίκας και ο Καραγκούνιας, αλλά στην ένωση ήρθαν και μου ζήτησαν συγγνώμη."

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οι ατάκες του “Όοοολο λάθος”, “Β-α-ρ-ι-ε-μ-α-ι” και “Πάμε δυνατά” έγιναν viral κατά τη διάρκεια του φετινού “Survivor”. Έφτιαξε μέχρι και δική του στήλη …ενημέρωσης μέσα στο reality, προτρέποντας τους τηλεθεατές να “φτιάξουν καφέ για να τους τα πει…καλύτερα”. Υπήρξαν φορές που Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λειτούργησε ως αφορμή για ομηρικούς καβγάδες με τους συμπαίκτες τους, άλλες τους έκανε να γελούν με την καρδιά τους λόγω του χιουμοριστικών αντιδράσεων του. Το σίγουρο είναι πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο ο γνωστός performer προκάλεσε έντονα συναισθήματα και (φυσικά!) έστειλε πολλούς survivors… στα σπίτια τους.

-Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός, έχεις δει βίντεο, έχεις διαβάσει σχόλια, πιστεύεις ότι έκανες κάτι στο “Survivor” που ήταν …όοοολο λάθος;  

Τίποτα απολύτως. Το ταξίδι μου στο “Survivor” ήταν όλο σωστό, ήμουν ο εαυτός μου 100%. Δέχτηκα στην αρχή πόλεμο από κάποιους συμπαίκτες μου, όπως ο Μαρτίκας και ο Καραγκούνιας, αλλά στην ένωση ήρθαν και μου ζήτησαν συγνώμη. Μετά από αυτό, όταν ήμασταν πλέον και οι δυο ομάδες στην ίδια παραλία, διαπίστωσαν όλοι πως είμαι η χαρά της ζωής.  Τότε κι εγώ χαλάρωσα. Άρχισα να κάνω περισσότερη πλάκα και να περνάω καλύτερα. Φυσικά, τον ίδιο χαρακτήρα είχα δείξει εξαρχής, αλλά κάποιοι ενοχλήθηκαν. Ήξεραν φαίνεται πως έχω μεγάλο κοινό κι αυτό τους θορύβησε.

-Τι ξεχώρισε σε σένα το κοινό και σε κράτησε στο παιχνίδι τόσες φορές;

Το κοινό εκτίμησε την αλήθεια μου και κατάλαβε την τιμιότητα μου, την ειλικρίνεια μου και το ήθος μου. Πιστεύω ωστόσο ότι το χιούμορ μου υπερτέρησε όλων των άλλων χαρισμάτων που με διακρίνουν. Ήμουν ο πιο ξεχωριστός τύπος στο φετινό “Survivor”. Με το που μπήκα άλλαξα όλη τη ροή του παιχνιδιού, έκανα πιο χαρούμενο το κλίμα  με τις πλάκες, τα αστεία και τα τραγούδια μου. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα site γράψανε πως μόλις εμφανίστηκα στο reality τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν, το κοινό ήθελε να με βλέπει, του άρεσα.

-Είχες και haters όμως… Διάβασες  αρνητικά σχόλια που ενόχλησαν; 

Το “παιχνίδι” του hate το ξέρω καλά, γιατί δουλεύω 20 χρόνια με ανθρώπους της τηλεόρασης, ενώ ήμουν από τους πρώτους που έκαναν Instagram και TikTok, προτού γίνουν μόδα. Επειδή είχα δημιουργήσει μια περσόνα στο TikTok, του ωραιοπαθή με τους κοιλιακούς, τα ωραία μαλλιά και το λαμπερό δέρμα δεχόμουν πολύ hate, δίχως να ενοχλώ κανέναν. Το έχω συνηθίσει λοιπόν και  δεν με αγγίζουν καν τα σχόλια των haters. Ξέρω ότι τα γράφουν επειδή με ζηλεύουν. Αν με ενόχλησε κάτι, αυτό ήταν που πολλοί σχολίασαν την ηλικία μου. Είπα ότι είμαι 37 και σχολιάστηκε πως είμαι 47, κάτι που δεν υφίσταται, είναι μεγάλο ψέμα. Σχόλια γι’ αυτό έγιναν στα social, σε site και σε εκπομπές και θέλω να πω πως είναι ρατσιστικό να σχολιάζεις την ηλικία κάποιου.

-Είπες την πραγματική σου ηλικία;

Είπα την αλήθεια, ήμουν 37,5 όταν μπήκα στο παιχνίδι και πλέον είμαι 38. Και είναι λογικό, αφού ξεκίνησα να δουλεύω με τη Ρούλα Κορομηλά στα 17 μου, τώρα που έχω συμπληρώσει 20 χρόνια δουλειάς, να είμαι στα 38. Βρήκαν και κάτι παλιά βίντεο, άλλαξαν μέχρι και ημερομηνίες για να αποδείξουν και καλά πως είμαι μεγαλύτερος. Αδιαφορώ! Και να σου πω και κάτι: δεν έχω ηλικία, είμαι ο Πίτερ Παν και θα παραμείνω για πάντα 22 χρονών!

– Έφαγες από τα σκουπίδια στο “Survivor”;

Ναι, αυτό δεν το έχω πει πουθενά. Δυο φορές έψαξα στα σκουπίδια να βρω φαγητό. Κάποια στιγμή που πείνασα πολύ, την εποχή που οι Μπλε δεν κερδίζαμε κανένα έπαθλο, πήγα στα σκουπίδια που πετούσαν οι δημοσιογράφοι τα αποφάγια τους. Εκεί βρήκα και έφαγα κάτι που ήταν σαν πατάτες, είχε και ζουμιά. Ένιωσα πολύ δυσάρεστα αλλά το έφαγα. Ένα άλλο βράδυ πήγαμε μαζί με την Ασημίνα στο δάσος, όπου γίνονταν κάτι αγωνίσματα, και ψάξαμε στα σκουπίδια, αλλά ένας σεκιούριτι άναψε τον φακό του προς το μέρος μας και φύγαμε. Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την ψυχολογία ενός άστεγου μέσα στο “Survivor”. Έχει μεγάλη πείνα το παιχνίδι, δεν αντέχεται…

k2

-”Φτιάξε καφέ να στα πω …καλύτερα”, είχες ονομάσει τη στήλη σου… Δέχτηκες μήπως κάποιο σχόλιο από την Κατερίνα Καινούργιου που “διασκεύασες” τον τίτλο παλαιότερης δικής της εκπομπής; 

Μου είπε χαριτολογώντας πως θέλει πνευματικά δικαιώματα από τη στήλη μου στο reality. (γέλια). Ωστόσο εγώ είχα πλήρη άγνοια πως είχε κάνει παλιότερα εκπομπή η Καινούργιου με αυτόν τον τίτλο… Δεν το θυμόμουν, ήταν τυχαίο…

-Με τον Τάκη Καραγκούνια ποια είναι η σχέση σου σήμερα; 

Με το που βγήκα από τα παιχνίδι, βρήκα πολλά μηνύματα του στο Instagram. Μου ζήτησε συγνώμη για ότι μου έκανε μέσα στο “Survivor” και μου είπε ότι αναθεώρησε τη γνώμη μου για μένα. Μου πρότεινε να γίνουμε φίλοι και να βγούμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε κάνει πολλές φορές βίντεο κλήση με τον Τάκη μετά το “Survivor”.

-Με τον Άρη και τη Σοφιάνα τι “έπαιξε” πραγματικά; 

Σε παρακαλώ να γράψεις ότι δεν είδα ποτέ κάτι σοβαρό με τον Άρη και τη Σοφιάννα, ούτε να φιλιούνται, ούτε τίποτα…. Έβλεπα απλώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια και θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ, το οποίο και σχολίασα με χιούμορ. Και το κλείνουμε εδώ γιατί έχει ανακυκλωθεί πολύ αυτό.

-Συμφώνησες με την αποβολή του Κατσαούνη; 

Με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση μετά το παιχνίδι, κάνουμε live στο Instagram, ξέρει όλα μου τα τραγούδια. Παρόλο που ερχόμαστε από διαφορετικούς κόσμους, εκείνος είναι άνθρωπος του χωριού κι εγώ της κοσμικής ζωής και του life style, έχουμε έρθει κοντά. Επειδή όμως  είμαι εναντίον της βίας σε οποιαδήποτε μορφή της, συμφώνησα με την αποβολή του. Σαφώς ο Τάκης τον έφτασε στα όρια του, όπως είχε κάνει σε όλους μας κατά καιρούς, αλλά έπραξε ορθά η παραγωγή θεωρώ.

-Τι πιστεύεις για τον έρωτα του Μαρτίκα και της Βρισηίδας;

Στην αρχή δεν είχα πειστεί καθόλου. Το είχα πει κιόλας, ότι επειδή είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν σαν προσωπικότητες στο παιχνίδι προσπάθησαν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλον δημιουργώντας ένα ψεύτικο ειδύλλιο για να τους στηρίξει το κοινό. Τώρα που είναι έξω και τους βλέπω μαζί κι ερωτευμένους, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο καιρός θα δείξει αν είναι όντως μαζί ή αν συνεχίζουν το …reality για λόγους δημοσιότητας. Αυτό που διαβάζω στα social πάντως είναι ότι ο κόσμος δεν τους πολυπιστεύει .

kmesa

-Ήταν δίκαιο  να κερδίσει ο Στάθης στο “Survivor” από τη στιγμή που ο Άρης ήταν καλύτερος αγωνιστικά;

Μα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που μετράει. Φυσικά πάιζε σημαντικό ρόλο, αλλά πρέπει να σε συμπαθεί και το κοινό. Στο τουρκικό “All Star Survivor” για παράδειγμα κέρδισε μια κοπέλα που ήταν μέτρια αγωνιστικά αλλά πολύ αγαπητή στον κόσμο… Θεωρώ ότι καλώς έπραξε το τηλεοπτικό κοινό και δεν τον έβγαλε νικητή τον Άρη γιατί παραβίασε τους κανόνες και είχε έπαρση. Ο κόσμος προτίμησε τον Στάθη που ήταν λιγότερο καλός από τον Άρη αγωνιστικά, αλλά πιο χαμηλών τόνων. Ούτε κι εγώ ήθελα να κερδίσει ο Άρης, αν με ρωτάς.

-Με τη Μαρία Αντωνά τι ακριβώς συνέβη στον τελικό; Σου τα είχε …μαζεμένα επειδή έλεγες για τον Άρη και τη Σοφιάννα;

Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντας με, λέγοντας μου πως με γούσταραν εκείνη  και ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι, αλλά και μετά για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για τη Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό. Εκείνη τότε μου είπε “ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως”… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για μένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα, αλλά εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω.

-Ποιους πρώην survivors θα ήθελες να δεις στο All Star;

Εμένα σίγουρα, είμαι ένας παίκτης με όλο το πακέτο: χιούμορ, συγκίνηση, reality. Ημουν καλός και αγωνιστικά από ένα σημείο και μετά που βρήκα τα πατήματα του. Όλους τους κέρδισα!  Μαζί μου θα ήθελα την Ευρυδίκη, την Ασημίνα, τον Στάθη, τον Ηλία Μπόγδανο… Επίσης θα είχε πλάκα να έβλεπα τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε κάτι περίεργα σχόλια για μένα. Είπε ότι δεν ήξερε πως τραγουδάω ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει τις επιτυχίες μου “Yiammy” και “Versace”, όπως επίσης ότι είπα playback στον τελικό το νέο μου τραγούδι “Έτσι γουστάρω”, που ηχογραφήθηκε εκείνη την ημέρα και δεν είχα κάνει και καμία πρόβα. Θα ήθελα να τον έχω μαζί μου στο “All Star”, γιατί πιστεύω πως θα τον… πατούσα κάτω και στο reality και στα αγωνίσματα.

-Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου; 

Το νέο μου τραγούδι μου, “Έτσι Γουστάρω”, σε μουσική Δημήτρη Ακριτίδη και στίχους δικούς μου και του Tara, κυκλοφόρησε από την DMC, μια παγκόσμια εταιρεία με σπουδαίους καλλιτέχνες ξένους και εκατομμύρια views, η οποία δραστηριοποιήθηκε τώρα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τα πρότζεκτ της μαζί μου. Με το τραγούδι μου αυτό περνάω κι ένα μήνυμα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού και του bullying. Θέλω να ταυτιστεί ο κόσμος, να κάνει ότι γουστάρει και να μην παίρνει σοβαρά το hate.  Κατά τ’ άλλα έχω κλείσει πολλά live σε ;olh  την Ελλάδα, ενώ έχω δεχτεί και κάποιες προτάσεις που είναι υπό συζήτηση, διότι θέλω να μου ταιριάζει αυτό που θα κάνω 100%.

{{-PCOUNT-}}33{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...