Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Celebrities με «καβούρια» στις τσέπες

Οι εκατομμυριούχοι stars που «άρμεξαν» το πακέτο ενίσχυσης φτωχών νοικοκυριών και επιχειρήσεων στις ΗΠΑ

Είναι εκατομμυριούχοι σταρ, κάποιοι δε δισεκατομμυριούχοι, αλλά δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να πάρουν την μπουκιά απ’ το στόμα των φτωχών και να τη χώσουν στο δικό τους, μπουκωμένο από τα πολλά λεφτά, στόμα.

Η «Daily Mail» ξεμπροστιάζει τους «τσίπηδες» διάσημους που «τσίμπησαν» εκατομμύρια ευρώ από το αμερικανικό πακέτο ενίσχυσης φτωχών νοικοκυριών και επιχειρήσεων που κινδύνευαν με πτώχευση λόγω της πανδημίας.

Παραθέτοντας τα ποσά που έλαβαν με ευκολία, μεταξύ άλλων, η Κλόι Καρντάσιαν, ο Τομ Μπρέιντι, η Ρις Γουίδερσπουν και οι δισεκατομμυριούχοι Κάνιε Γουέστ και Τζέι Ζι, η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι την ίδια ώρα οι αμερικανικές Αρχές απέρριπταν το 90% των αιτημάτων φτωχών οικογενειών που ανήκαν σε εθνικές μειονότητες.

Το πιο συγκλονιστικό, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ότι τα παρακάτω ποσά είναι «δανεικά και αγύριστα», καθώς, αν και πρόκειται για δάνεια, οι σταρ πέτυχαν ειδική ρύθμιση ώστε να μην τα αποπληρώσουν.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ πήρε 2.320.000 ευρώ για την εταιρία του Yeezy LLC, ενώ η πολυεκατομμυριούχος αδελφή της Κιμ, Κλόι Καρντάσιαν «τσέπωσε»
1.220.000 ευρώ για την εταιρία της Good American LLC.

beyonce-jay-z-pregnant

Ο ράπερ σύζυγος της Μπιγιονσέ Τζέι Ζι έλαβε 2.070.000 ευρώ για να ενισχυθεί η διαδικτυακή του πλατφόρμα streaming Tidal, ενώ ο καλλιτέχνης Τζεφ Κουνς, με περιουσία 195.000.000 ευρώ, που είναι γνωστός για τα γλυπτά του που μοιάζουν με μπαλόνια, πήρε 1.000.000 ευρώ.

 O Σον «Ντίντι» Κομπς, πρώην Παφ Ντάντι, έλαβε για το καλωδιακό κανάλι του Revolt Media περίπου 1.900.000 ευρώ, η Ρις Γουίδερσπουν 960.000 ευρώ και ο σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν Τομ Μπρέιντι πήρε για την εταιρία του TB12 Inc 940.000 ευρώ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα