Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για χάρη του father Alex στα Χάμπτονς

Από το Nammos σε ιερό gala στη Ν.Υ.

Από το πριγκιπάτο της Μυκόνου, στα Χάμπτονς των rich and famous. Ο Αντώνης Ρέμος ταιριάζει παντού και είναι πάντοτε sold out.

Δεν έπεφτε καρφίτσα, όπως μας πληροφόρησαν, στο φετινό 11ο φιλανθρωπικό gala «Blue Dream» που πραγματοποιήθηκε στο κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο της Νέας Υόρκης, και συγκεκριμένα στον χώρο δεξιώσεων της επιβλητικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου, το Σάββατο 27 Αυγούστου, με special guest τον 52χρονο Eλληνα καλλιτέχνη.

Πρόκειται για την ετήσια γιορτή που διοργανώνεται εκεί από τον πατέρα Αλέξανδρο Καρλούτσο, ο οποίος είναι γνωστός (και ιδιαίτερα αγαπητός!) στα μέλη της κοινότητας ως father Alex. Μια λαμπερή εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και τα έσοδά της διατίθενται κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

f2a FATHER ALEX ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Τιμώμενοι της εκδήλωσης ήταν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Seleni, που δημιουργήθηκε για να μεταμορφώσει την ψυχική υγεία και την ευεξία για τις γυναίκες και τις οικογένειες, και η οργάνωση Retreat για την ενδοοικογενειακή βία, που παρέχει ένα ευρύ φάσμα άμεσων υπηρεσιών.

Τα Χάμπτονς, που βρίσκονται στο ανατολικό άκρο του Λονγκ Αϊλαντ, στη Νέα Υόρκη, είναι γεμάτα υπερπολυτελή ακίνητα, που ανήκουν σε πλούσιους και διάσημους Αμερικανούς, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπιγιονσέ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο father Alex έχει καλές σχέσεις με κάποιους από αυτούς. Σε δύο από τα προηγούμενα gala, μάλιστα, είχε παραστεί και ο Τζο Μπάιντεν, μία φορά ως αντιπρόεδρος και μία ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, με όλη την οικογένειά του, καθώς τον συνδέει στενή φιλία με τον father Alex και την πρεσβυτέρα Ξανθή πάνω από 40 χρόνια.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους στη φετινή γιορτή, όπου ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τα πλήθη με τις επιτυχίες του, ήταν και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μαζί με τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αμερική μετά την επανασύνδεσή τους, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη. Ο τελευταίος, πάντως, δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα Instagram stories της αγαπημένης του. Απεναντίας, ο Φιντιρίκος ανέβασε πολλές φωτογραφίες από το event, το ίδιο και η Δαλάκα, η οποία χόρεψε και συρτάκι παρέα με την άλλη πρώην «Survivor» Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

f3 Remos live2

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλμπέρτο Μπουρλά, αλλά και ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος είχε συνάντηση νωρίτερα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμ.

f4a ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ FATHER ALEX

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...