Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Η τραγουδίστρια των 90s Χριστίνα Δελλή ντύνει με στρας τη νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Μοναδικές δημιουργίες που κόστισαν χρυσάφι και έλαμψαν στις πίστες

Οι 43 sur mesure, πανάκριβες, ολοκέντητες δημιουργίες της Χριστίνας Δελλή είναι… υποψήφιες στο «κόκκινο χαλί» του πολυαναμενόμενου σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha, βασισμένου στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, που είχε γίνει μάλιστα και ταινία!shutterstock 771176746

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Η «Εspresso» συνάντησε τη λαμπερή τραγουδίστρια-βασίλισσα της πίστας των 90ς και φωτογράφισε -αποκλειστικά- ορισμένα από τα πανάκριβα ρούχα της, τα οποία επιλέχθηκαν για να τα φορέσουν οι πρωταγωνίστριες της σειράς.

image00007 1

image00010 1

Φτιαγμένα από μετάξι, ταφτά, μουσελίνες, ολομέταξες δαντέλες και κιπούρ, κρύσταλλα Swarovski, ημιπολύτιμες πέτρες και χάντρες από πολύτιμους λίθους, αποτελούν αληθινό θησαυρό και φυλάσσονται στην ντουλάπα-θησαυροφυλάκιο ενός τεράστιου βεστιαρίου που διατηρεί η Χριστίνα Δελλή, σε ειδικό χώρο εταιρίας φύλαξης, με την ίδια να δηλώνει πως το κόστος συντήρησής τους ετησίως ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.

image00018

«Είναι αλήθεια ότι πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα -μετά από τηλεφώνημα- τον συγγραφέα του βιβλίου “Αυτή η νύχτα μένει” Θάνο Αλεξανδρή και τη στιλίστρια της νέας, ομώνυμης σειράς του Alpha, προκειμένου να επιλέξουν ορισμένα από τα φορέματα που φορούσα στις εμφανίσεις μου όταν μεσουρανούσα στις μεγάλες πίστες της Αθήνας τη δεκαετία του ’90. Πρόκειται κυριολεκτικά για μια συλλογή ρούχων που κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία. Θυμάμαι ότι την εποχή εκείνη μού κόστιζε μέχρι 1.500.000 δραχμές το κάθε φόρεμα. Τα οποία σχεδίαζε και τα έραβε στο χέρι, sur mesure, ο κορυφαίος δημιουργός Pierre, που ταυτόχρονα έντυνε την Καίτη Γαρμπή, τη Ρίτα Σακελλαρίου και όλες τις διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες» λέει η ίδια στην «Espresso». «Οταν εκείνες έραβαν δύο φορέματα τη σεζόν, εγώ έραβα δεκαπέντε. Τέτοια τρέλα είχα με το ντύσιμο στην πίστα! Ξόδεψα κυριολεκτικά όλα μου τα χρήματα στην εμφάνισή μου.

image00020

Το όνομά μου στην εποχή των 90s, εκτός από τη φωνή μου και την επιτυχία των τραγουδιών μου, ήταν συνδεδεμένο με πανάκριβες τουαλέτες, ολοκέντητες με κρύσταλλα και πέτρες, αλλά και τα αναρίθμητα μπουκάλια φίνων και πολύτιμων αρωμάτων που φορούσα!

Δεν υπήρχε περίπτωση να αναρτηθεί αφίσα για το νέο μου πρόγραμμα στην οποία να μη φοράω μια πανάκριβη δημιουργία, τουλάχιστον 5.000.000 δραχμών. Αστρονομικό ποσό τότε, αφού με 1.000.000 μπορούσες να αγοράσεις ένα κομψό, μικρό διαμέρισμα» εξομολογείται η λαμπερή ερμηνεύτρια, αποκαλύπτοντας στην «Espresso» την επίσκεψη που δέχτηκε στο σπίτι της, στη Nέα Σμύρνη, από μέλη της παραγωγής του νέου σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει».

image00022

«Δέχτηκα τηλεφώνημα από την παραγωγή του Αlpha προκειμένου να συζητήσουμε, ύστερα από το ενδιαφέρον που έδειξαν, τη χρήση ορισμένων κοστουμιών και φορεμάτων της γκαρνταρόμπας μου από τη χρυσή δεκαετία που μεσουρανούσα στην πίστα του λαϊκού τραγουδιού -που κάποιοι ονόμασαν “σκυλάδικο”- για ένα νέο σίριαλ.

Η προηγούμενη συνεργασία μου με τον συγγραφέα του βιβλίου “Αυτή η νύχτα μένει” Θάνο Αλεξανδρή, για τη θεατρική του παράσταση το 2017, σε σκηνοθεσία της κόρης της Σεμίνας Διγενή, οδήγησε την παραγωγή του νέου σίριαλ ξανά σε μένα.afti i nixta menei748

Ο Θάνος Αλεξανδρής χαρακτήρισε “πλούτο” το σύνολο των δημιουργιών του Pierre και ζήτησε από την παραγωγή τη χρήση των δικών μου ρούχων, όπως είχε κάνει και ο ίδιος στο δικό του θεατρικό. Τότε είχα ευγενώς παραχωρήσει για την παράσταση, προκειμένου να ντυθούν οι πρωταγωνίστριες του θεατρικού έργου, επτά από τα ωραιότερα σύνολά μου.

afti i nixta menei745

Κατά την επίσκεψη του Θάνου και της στιλίστριας του σίριαλ Δομινίκης συζητήσαμε τους όρους και τις προϋποθέσεις παραχώρησής τους για τη χρήση από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Δεν σας κρύβω ότι ήταν ενθουσιασμένοι βλέποντας τα ρούχα μου. Δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν. Στο τέλος κατέληξαν σε 43 ολοκέντητα φορέματα, διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων και μήκους, από τα 105 που υπάρχουν στη συλλογή μου, και τα φυλάω ως κόρη οφθαλμού.

image00025

Τα τρία από αυτά τους τα πρόσφερα χωρίς αμοιβή για το γύρισμα του τρέιλερ της σειράς. Τα δύο εξ αυτών φορέθηκαν… Πρόκειται για το πολύχρωμο σακάκι και το μαύρο φόρεμα με τις έντονες πιέτες-σούρες, από μαύρο ταφτά, που φόρεσαν οι πρωταγωνίστριες. Το ολοκέντητο λευκό φράκο μου δεν φορέθηκε διότι δεν βρισκόταν στο γύρισμα η τρίτη ηθοποιός. Το φόρεσε όμως για μία όμορφη, προσωπική της φωτογραφία για το Instagram η στιλίστρια της σειράς…» αποκαλύπτει η Χριστίνα Δελλή!afti i nixta menei747

Συνεχίζοντας να μιλά για την προοπτική συνεργασίας της με την παραγωγή του σίριαλ, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν κορυφαία ονόματα, μεταξύ άλλων, οι Μπισμπίκης, Στάνκογλου και Μάσχα, μας εξηγεί: «Μετά τη χρησιμοποίηση των δύο ρούχων μου για το γύρισμα του τρέιλερ της σειράς αναμένω την τελική απάντηση. Το μόνο που πρέπει να επιτευχθεί είναι το να κατορθώσουν να χωρέσουν οι πρωταγωνίστριες μέσα στο extra small size που έχουν όλα τα ρούχα. Από ό,τι βλέπω, όμως, είναι εξαιρετικά λεπτές και κομψές, και μάλλον θα τα καταφέρουν. Ο πλούτος αυτός της γκαρνταρόμπας μου πρέπει να διατίθεται με εξαιρετική προσοχή, ώστε να υπάρχει κέρδος και από τις δύο πλευρές. Εκείνων που θα τα χρησιμοποιήσουν, αλλά και δικό μου. Διότι εάν φορεθεί ένα ρούχο σε μία παραγωγή “καίγεται” και δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Αυτή η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα, με τα 105 πανάκριβα σύνολα, θα διατεθεί στη συνέχεια σε βεστιάρια, παραγωγές ταινιών ή σίριαλ, διαφημιστικών και φωτογραφήσεων, προκειμένου από τα έσοδά τους να μπορώ να καλύπτω τα έξοδα συντήρησης των 25 γατιών που λατρεύω και των 12 σκυλιών μου, αλλά και των δεκάδων αδέσποτων που φροντίζω».

image00026

Ήδη η Χριστίνα Δελλή, με μια κορυφαία εταιρία παραγωγής, ετοιμάζει μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας στο Ζάππειο, στην οποία θα παρουσιαστούν όλα τα ρούχα της συλλογής της. «Δεν σας κρύβω ότι λατρεύω ως μοντέλο που θα μπορούσε να τα επιδείξει την κουκλάρα Βίκυ Καγιά! Είναι πραγματικά ουράνιο πλάσμα!».

image00039

image00044

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....