Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Λίγη ανθρωπιά να δείξουμε στον Φιλιππίδη. Πέσαμε πάνω και τον σκίσαμε τον άνθρωπο»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Θεωρώ ότι είναι ένας ηθοποιός που βγαίνει κάθε 100 χρόνια στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικός. Φίλοι δεν είμαστε, αλλά γελάω όποτε τον έχω βρει. Είναι φοβερός ηθοποιός. Ο καημενούλης έχει θέμα υγείας. Θα μου πεις “τα κορίτσια δεν είναι καημένα;”. Δεν είμαι δικαστής. Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοκαριστική.

Σταμάτης Γαρδέλης

Όταν ένας άνθρωπος είναι πάρα πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι κραυγαλέα. Λογικό είναι να ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί όλη η κοινή γνώμη εναντίον του. Λίγη ανθρωπιά να δείξουμε στον άνθρωπο .Πέσαμε πάνω στον άνθρωπο και τον σκίσαμε», δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: «Λύγισε» και πάλι η Ελπίδα Νίνου με τις ερωτήσεις των δικηγόρων

gardelis

Δείτε το βίντεο:




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα