Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το ξέσπασμα της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ: «Δεν δέχομαι τη σιωπή! Ζητώ τη βοήθεια όλων σας»

«Εγώ, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητώ τη βοήθεια όλων σας, προκειμένου να μην ξεχαστεί και αφεθεί το ειδεχθές έγκλημα ως έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου...»

Τον δικό της μεγάλο αγώνα, προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με την άνανδρη δολοφονία του συζύγου της, δίνει εδώ και 17 μήνες η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021.

statha karaivaz d

Μάλιστα, με νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ ζητά όχι μόνο να μάθει ποιοι ευθύνονται για τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς, όπως λέει, μαθαίνει ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο!

202204091535190.IMG 7773

«Μαθαίνω ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, αλλά από φήμες. Μια επίσημη ενημέρωση από την Πολιτεία δεν υπάρχει…», τονίζει η χήρα του αδικοχαμένου αστυνομικού συντάκτη, συμπληρώνοντας ότι δεν θα δεχθεί τη σιωπή, γιατί «σωπαίνοντας είναι σαν να δίνω άλλοθι σ’ όλους αυτούς που ίσως εννοούν ότι ο Γιώργος είχε άλλου είδους διασυνδέσεις», όπως αναφέρει.

karaivazΤαυτόχρονα δεν παραλείπει να αναφερθεί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος «δεν είχε την παραμικρή ευθιξία να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός εργάτη του Τύπου μέρα μεσημέρι, μπρος στο σπίτι του» και όλο αυτό το διάστημα αποφεύγει να συναντήσει την οικογένεια.

statha karaivaz«Εγώ, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητώ τη βοήθεια όλων σας, προκειμένου να μην ξεχαστεί και αφεθεί το ειδεχθές έγκλημα ως έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου…», είναι η έκκληση με την οποία κλείνει την ανάρτησή της η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ. Η απάντηση των αρμοδίων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ήταν άμεση, αναφέροντας πως η ίδια μπορεί να συναντήσει τον κ. Θεοδωρικάκο όποια στιγμή επιθυμεί.

σταθα καραιβαζ

«Είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

karivaz Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί» τονίζεται στη
σχετική ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...