«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Νίκου Κυπριώτη

O Nίκος Κυπριώτης συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον χώρο της δισκογραφίας και μας παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί (και πάλι) από την Prime Productions.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης, ο οποίος πριν μερικά χρόνια συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσω της συμμετοχής του στο «The Voice», όπου κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους coaches για τις ερμηνευτικές του ικανότητες, μας συστήνει το νέο του τραγούδι που έχει τίτλο «Στην αγκαλιά σου».

Όπως συνέβη και στο προηγούμενο single «Μεγάλες Αγκαλιές», το οποίο αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό, έτσι και σε αυτό o Νίκος Κυπριώτης υπογράφει, τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του νέου του τραγουδιού, αποδεικνύοντας ότι έχει ταλέντο και στη δημιουργία.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Κυπριώτη, στο οποίο η ενορχήστρωση έχει γίνει από τον Παντελή Ταλαδιανό, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ο ταλαντούχος τραγουδιστής εμφανίζεται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Ρόδου, ενώ εξετάζει και τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για να κάνει live εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Δείτε το video clip:

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον