Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Βαρβάρα Κίρκη – Θέμης Αδαμαντίδης: Ακόμα ένας άγριος καβγάς τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα

Στο ίδιο έργο θεατές...

Δεν κράτησε πολύ η… εκεχειρία ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και στη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, καθώς στις 6 χθες το απόγευμα ξέσπασε μεταξύ τους άλλος ένας έντονος καβγάς, που αναστάτωσε τη γειτονιά τους στην Ανω Γλυφάδα και οδήγησε στην προσαγωγή τους στο τοπικό αστυνομικό τμήμα!

202205041101490.0098 THEMIS ADAMANTIDIS 3042022

Από τη Νάντια Αλεξίου

Σύμφωνα με τους περιοίκους, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου στην ταραγμένη σχέση του ζευγαριού ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια, με σκοτώνει». Στο σπίτι έφτασαν άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και ένας επιχειρηματίας φίλος του λαϊκού τραγουδιστή, με τις πληροφορίες της «Espresso» να αναφέρουν ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν αιμόφυρτος, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αιτιολογήσει τον τραυματισμό του. Όμως τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του ισχυρίστηκαν ότι οι καθρέφτες από τα δύο Smart που κατέχουν είχαν υποστεί δολιοφθορά από αγνώστους!

Διαβάστε επίσης: Βραδινή έξοδος για τη Βαρβάρα Κίρκη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό από τον Θέμη Αδαμαντίδη

kirki adamantidis

Το ζευγάρι παρελήφθη από τους αστυνομικούς για να δώσει κατάθεση στο τμήμα και να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. Ωστόσο, ούτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ούτε η Βαρβάρα Κίρκη θέλησαν να υποβάλουν μήνυση για το επεισόδιο και αποχώρησαν μαζί για το σπίτι τους!

Μόλις δυόμισι μήνες πριν, την 1η Ιουλίου, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για ενδοοικογενειακή βία, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του σε βάρος του. Η Βαρβάρα Κίρκη είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό στο Α΄ Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο τμήμα του Αλίμου και είχε ζητήσει την ποινική του δίωξη. Το προηγούμενο βράδυ ο 64χρονος τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια του Hight TV βρίσκονταν σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη στην Ανω Γλυφάδα, όπου ξέσπασε λογομαχία με αφορμή ότι κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και ο Θέμης Αδαμαντίδης τη χτύπησε.

Διαβάστε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης- Βαρβάρα Κίρκη: Επανασύνδεση μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού

Barbara Kirki Protathlitis Kanoni 01 612x920 1

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, ενώ υπέβαλε και έγκληση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της Βαρβάρας Κίρκη. Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών πήρε αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του τραγουδιστή και επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες συλλήψεις του γνωστού τραγουδιστή σε χώρους όπου διεξάγονται παράνομα τυχερά παίγνια. Τον Φεβρουάριο είχε συλληφθεί μαζί με άλλους 17 χαρτοπαίχτες στα τραπέζια και τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στην Κυψέλη που λειτουργούσε ως παράνομη λέσχη, ενώ ήταν σε εφαρμογή η καραντίνα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Τον Απρίλιο είχε συλληφθεί ξανά σε επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ σε διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Βάθη, έπειτα από καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης.

themis adamantidis334

Τον Ιούνιο ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί και πάλι μαζί με άλλα 50 άτομα, ενώ έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε χώρο που λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.




{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...