Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Συγκινημένη η Χρονοπούλου με το χαμό των Καζάκου – Παπά: «Έφυγαν όλοι και έμεινα ολομόναχη»

«Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό»

Η Μαίρη Χρονοπούλου συγκλονισμένη από το χαμό του Κώστα Καζάκου και της Ειρήνης Παπά είπε δυο λόγια στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι.

Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι.

Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό. Με την Ειρήνη Παππά έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας ήταν διαγώνια. Την ξέρω από μικρό παιδάκι».

Διαβάστε επίσης: Ο Κώστας Καζάκος πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Διαβάστε επίσης: Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος φεύγει από το νοσοκομείο λίγο μετά το χαμό του πατέρα του

Διαβάστε επίσης: Άγγελος Αντωνόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα για το χαμό του Κώστα Καζάκου

Διαβάστε επίσης: Κώστας Καζάκος: Το ΚΘΒΕ αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό

Διαβάστε επίσης: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαθαίνει on camera για το χαμό του Κώστα Καζάκου

Διαβάστε επίσης: Κώστας Καζάκος: Τελευταίο κοντσέρτο χωρίς… πολυβόλα




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα