Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Η πριγκίπισσα Σοφία ήταν η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ

Ήταν για την Ελισάβετ όλα όσα δεν υπήρξε η Νταϊάνα

Φροντίζει να περνάει απαρατήρητη, όμως η πριγκίπισσα Σοφία είναι η μοναδική από τις νύφες της βασίλισσας Ελισάβετ που κατάφερε να μπει στην καρδιά της πεθεράς της ως «ακριβώς το αντίθετο της Νταϊάνα».

Από εδώ και στο εξής θα τη βλέπουμε όλο και περισσότερο, καθώς την περιμένει ένας νέος βασιλικός τίτλος και ένας σημαντικός ρόλος στην «ομάδα κρούσης» του βασιλιά Καρόλου.

Η σύζυγος του διακριτικού και σοβαρού πρίγκιπα Εντουαρντ ήταν η μοναδική από τις συζύγους των παιδιών και των εγγονών της βασίλισσας Ελισάβετ που την Πέμπτη το απόγευμα επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε τους στενούς συγγενείς της βασίλισσας στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Διαβάστε επίσης: Η Μέγκαν Μάρκλ έκρυβε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνισή της με Κέιτ, Ουίλιαμ και Χάρι

Ήταν επίσης η μοναδική από τις πριγκιπικές συζύγους που βρέθηκε δίπλα στο νεκροκρέβατο της Ελισάβετ. Η πριγκίπισσα Σοφία ήταν για την Ελισάβετ όλα όσα δεν υπήρξε η Νταϊάνα. Η σχέση της ηλικιωμένης βασίλισσας με την πριγκίπισσα Σοφία ήταν τόσο εγκάρδια, που η Σοφία την αποκαλούσε «μαμά».

Τώρα ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται να αναβαθμίσει τον Εντουαρντ και τη Σοφία δίνοντάς τους τούς τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Εδιμβούργου. Ο τίτλος ανήκε στον σύζυγο της Ελισάβετ και ο ίδιος ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε να δοθεί στη Σοφία και στον Εντουαρντ μετά τον θάνατό του.

Ο τίτλος εξασφαλίζει κεντρικό ρόλο για το ζευγάρι στην άσκηση καθηκόντων με εντολή του βασιλιά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα