Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου «ξαναχτυπά»

«Ο διάδοχος είμαι εγώ!»

«Ο πραγματικός διάδοχος του βασιλιά Καρόλου είμαι εγώ» ωρύεται από την Αυστραλία ένας 56χρονος, ο οποίος γεννήθηκε στη Βρετανία.

Εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι είναι εξώγαμο παιδί του Καρόλου και της Καμίλα και τώρα εμφανίζεται αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά για να αναγκάσει τον νέο βασιλιά της Βρετανίας να υποβληθεί σε τεστ DNA, για να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του.

Διαβάστε επίσης: Η πριγκίπισσα Σοφία ήταν η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας News7 ο Σάιμον Τσαρλς Ντοράντε-Ντέι είπε ότι ήταν «σαν μια κλοτσιά στο πρόσωπο» να βλέπει τον Ουίλιαμ να ανακηρύσσεται πρίγκιπας της Ουαλίας, τίτλο που λαμβάνει ο διάδοχος στον θρόνο.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: Η απιστία στη Νταϊάνα και η «μαύρη αράχνη»

Υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι ο πραγματικός πρωτότοκος γιος του βασιλιά και της βασίλισσας συζύγου και ισχυρίστηκε ότι μαζί με έναν δικηγόρο που εκπροσωπούσε τον Κάρολο επισκέφτηκαν έναν δικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο Κάρολος ως βασιλιάς «δεν είναι πάνω από τους νόμους». Οπότε τώρα θα κινήσει τη νομική διαδικασία για να αναγκαστεί ο Κάρολος να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί το ποστ της πριγκίπισσας Άννας για τον θάνατο της μητέρας της, Ελισάβετ

Ο Ντοράντε-Ντέι, που γεννήθηκε στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας το 1966, εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι Κάρολος και η Καμίλα άρχισαν στα κρυφά σχέση το 1965. Οταν γεννήθηκε, η Καμίλα τον κράτησε μαζί της μέχρι να γίνει οκτώ μηνών. Τότε, επειδή «ήταν πολύ μεγάλος για να τον κρύψει», μαζί με τον Κάρολο τον έδωσαν για υιοθεσία. Οι θετοί παππούδες του εργάζονταν σε μία από τις πριγκιπικές κατοικίες του Καρόλου και αμέσως μετά την υιοθεσία μετανάστευσαν μαζί του στην Αυστραλία. Αργότερα η θετή γιαγιά του φέρεται ότι του αποκάλυψε την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση «ματ» του βασιλιά Καρόλου – Ζητούν από τον Χάρι και τη Μέγκαν να σταματήσουν την επανάσταση

Διαβάστε επίσης: Η Μέγκαν Μάρκλ έκρυβε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνισή της με Κέιτ, Ουίλιαμ και Χάρι

Διαβάστε επίσης: Η Μαρί Σαντάλ ευχαρίστησε τη βασίλισσα Ελισάβετ για την αγάπη που έδειξε στα πεθερικά της

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα