Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αξιοπερίεργα και ευτράπελα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ποιος δεν άντεξε την πολύωρη ορθοστασία

Σάλο προκάλεσε στη Βρετανία νιόπαντρο ζευγάρι που είχε τη φαεινή ιδέα να κάνουν τη γαμήλια φωτογράφιση μπροστά από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Αδιαφορώντας για τους χιλιάδες Βρετανούς που άφηναν λουλούδια και μηνύματα θρηνώντας τη βασίλισσά τους, πόζαραν περιχαρείς, η γυναίκα με το νυφικό και ο άνδρας με το γαμπριάτικο κοστούμι.

Διαβάστε επίσης: Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου «ξαναχτυπά»

Η Βανέσα Ναθακουμαράν έγινε η πρώτη υπήκοος της βασίλισσας Ελισάβετ που πέρασε μπροστά από το φέρετρό της στο Λονδίνο.

Για να «νικήσει» την ουρά αναμονής, που χθες έφτασε τα 16 χιλιόμετρα, έπιασε πρώτη θέση έξω από το Ουεστμίνστερ Χολ ήδη από τη Δευτέρα. «Αξιζε τον κόπο» σχολίασε αργότερα.

Αυτός που δεν άντεξε την πολύωρη ορθοστασία ήταν ένας από τους φρουρούς που φύλασσε το φέρετρο της Ελισάβετ.

Ενώ βρισκόταν στο πόστο του, στο Ουεστμίνστερ Χολ, η κάμερα του BBC τον απαθανάτισε την ώρα που άρχισε να τρεκλίζει και στη συνέχεια έπεσε λιπόθυμος στο δάπεδο, μπροστά στους έντρομους παρευρισκομένους.

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η 100χρονη Κλάρα Ντζατσένκο, όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία η κόρη της Ελεν τής έδωσε την επιστολή που της έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ για τα 100ά γενέθλιά της. Είναι, μάλιστα, μία από τις τελευταίες ευχετήριες επιστολές που έστειλε η Ελισάβετ προτού πεθάνει.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι ο Χάρι και η Μέγκαν με τον βασιλιά Κάρολο

Διαβάστε επίσης: Βασιλικά… αξιοπερίεργα

Διαβάστε επίσης: Η πριγκίπισσα Σοφία ήταν η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...