Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Η Χρύσα Παπά άλλαξε το λουκ των μαλλιών της μια ανάσα από την πρεμιέρα της «Γης της ελιάς»

Ωραία η αλλαγή!

Η Χρύσα Παπά άλλαξε το λουκ των μαλλιών της. Αφέθηκε στα χέρια των μετρ της κομμωτικής, Πάνο Καλλίτση και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό όπως θα δείτε.

«Ήρθε η ώρα για αλλαγή!!!! Σε ευχαριστώ πολύ Πάνο Καλλίτση», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσίευσε ενώ πόσταρε και ο hairstylist ένα άλλο βίντεο.

«Δεν με φοβίζει ο χρόνος που περνάει, έχω έννοια να κρατήσω τον εαυτό μου ώστε να είμαι λειτουργική, να έχω ενέργεια. Εξού και είμαι vegan. Δεν ήθελα να τρώω σκοτωμένα ζώα, δεν τρώω τίποτα, ούτε γαλακτοκομικά ούτε ψάρι. Αλλά ο άλλος λόγος που δεν τρώω είναι ότι είναι φουλ στις ορμόνες.

Έχω να φάω κρέας 8 με 9 χρόνια. Δεν πρόκειται να ξαναφάω κρέας. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορώ να φάω. Καταρχάς, είναι πολύ καλύτερες οι ενδείξεις στις εξετάσεις αίματός μου, η ενέργειά μου, το δέρμα μου, τα μαλλιά μου. Σ’ το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αλλά δεν είμαι σκληροπυρηνική – οι vegan δεν τρώνε μέλι, εγώ τρώω μέλι. Αν βρεθούμε και έχεις γενέθλια και θέλω να σε τιμήσω, θα φάω μια μπουκιά τούρτα. Δεν παθαίνω υστερία που θα φάω γαλακτοκομικό», δήλωσε σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό.


spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα