Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ζέτα Δούκα: «Η εξωδικαστική προσέγγιση με τον Κιμούλη ολοκληρώθηκε με αποτυχία»

«Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη»

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Μίλησε μεταξύ άλλων για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και πως αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της… Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω» είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

Πρόσθεσε επίσης ότι: «Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, έκανε αναφορά στην εξωδικαστική προσέγγιση αναφέροντας πως: «Έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα