Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Η δόξα δημιούργησε στον Πέτρο Φιλιππίδη το σύνδρομο του εξουσιαστή»

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό και σχολίασε τις δίκες Λιγνάδη και Φιλππίδη.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του. Για τον Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή. Τον Μάρκο Σεφερλή τον παραδέχομαι, έχει αμεσότητα με τον κόσμο και καθαρότητα, πολλές φορές στις παραστάσεις ξεφεύγει», δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Και πρόσθεσε:  «Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες.

Όταν αρρώστησα με καρκίνο το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν εάν πολύ γλυκό παιδί».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα