Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Το χάσμα μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι και ο «μπελάς» πρίγκιπας Άντριου

Ο Κάρολος καλείται να συμφιλιώσει τους ανθρώπους που αγαπά

Από την πρώτη κιόλας ημέρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος κλήθηκε να πιάσει στα χέρια του την «καυτή πατάτα» που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση της βρετανικής μοναρχίας.

Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση των Μαρκλ – Μίντλεντον στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Στη δεύτερη σειρά η Μέγκαν και ο Χάρι

Απ’ ό,τι φαίνεται, πρώτη του δουλειά ως βασιλιάς είναι να βάλει τάξη στην οικογένειά του, η οποία στο παρασκήνιο σπαράσσεται από διχόνοια και προβλήματα που προκαλούν ζημιά στη δημόσια εικόνα της.

Θέλοντας και μη, την ίδια βραδιά της κηδείας της μητέρας του ο Κάρολος ήρθε αντιμέτωπος με το ζήτημα «Χάρι και Μέγκαν». Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits», η οποία μετά την ιδιωτική κήδευση της Ελισάβετ παρέμεινε στο Κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον Χάρι, του παρέδωσε επιστολή με την οποία ζητεί συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο για να ξεκαθαρίσουν τα προβλήματα που η ίδια και ο Χάρι προκάλεσαν μετά το Megxit.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: H κηδεία του αιώνα σε αριθμούς

To «ζήτημα» μοιάζει με γόρδιο δεσμό, καθώς, παρόλο που ο Κάρολος έκανε γενναιόδωρες κινήσεις συμφιλίωσης, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις για τον θάνατο της Ελισάβετ, ο Χάρι και η Μέγκαν πάντα κάτι έβρισκαν για να γκρινιάξουν. Χθες, μάλιστα, υπήρξε δυσαρέσκεια διότι κατά την τηλεοπτική μετάδοση της κηδείας της Ελισάβετ ένα κερί έκρυψε μερικώς το πρόσωπο της Μέγκαν σε κάποια πλάνα.

Παράλληλα, ο Κάρολος καλείται να βρει τρόπο να συμφιλιώσει τα δύο παιδιά του. Παρόλο που ο Ουίλιαμ κάνει συνεχώς «ανοίγματα» προς τον αδελφό του, με τελευταίο όταν του έδωσε προτεραιότητα μέσα στο αβαείο του Ουέστμινστερ, ο Χάρι δεν φαίνεται να το εκτιμά. Τη Δευτέρα ήταν ψυχρός απέναντι στον Ουίλιαμ όλη την ημέρα.

Το δεύτερο «καυτό» ζήτημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος βασιλιάς είναι ο αδελφός του, πρίγκιπας Αντριου. Στην ατμόσφαιρα ακόμη αιωρούνται οι κατηγορίες ότι έκανε σεξ με θύμα του κυκλώματος παιδεραστίας του Τζέφρι Επσταϊν. Αν και ο Αντριου μέχρι στιγμής έχει γλιτώσει τις δικαστικές περιπέτειες, κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον.

Γι’ αυτό ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται ότι είναι αποφασισμένος να «εκπαραθυρώσει» τον αδελφό του από τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σκοπεύει να μην του αναθέσει επίσημο ρόλο, παρόλο που ο Αντριου το ζητεί επίμονα. Σε περίπτωση που υλοποιήσει την απόφαση, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Αντριου, είτε επισήμως είτε με την προσφιλή τακτική των δυσαρεστημένων τις βασιλικής οικογένειας, τις διαρροές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα