Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Παγκόσμιο Fashion TV κάτω από την Ακρόπολη

Λάμψη και μόδα με θέα την Ακρόπολη

Λάμψη και μόδα με θέα την Ακρόπολη, με παρέλαση σταρ στο Annual Fashion TV World’s Excellence Gala για τα 25α γενέθλια του Fashion TV, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου μόδας παγκοσμίως, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στον εμβληματικό χώρο του Dionysos Zonar’s!

Aπό την Ελενα Φάκου

Σε μια διοργάνωση-υπερπαραγωγή, το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Fashion TV, εκτός από την επέτειο των 25 χρόνων λειτουργίας του και συμβολής του στον τομέα της μόδας, ανακοίνωσε και το λανσάρισμα του Fashion TV Greece, με την Ελλάδα να εντάσσεται πλέον επίσημα στις χώρες που συμπεριλαμβάνονται στο δίκτυό του, αναβαθμίζοντας έτσι τη θέση της χώρας μας στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας.

DSC 293701

Αυτό το εγχείρημα και η διοργάνωση ανήκουν στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γιο του Γιώργο, καθώς και στον Ευάγγελο Πούλιο, οι οποίοι πιστεύουν στη δύναμη της ελληνικής μόδας και στόχος τους είναι να την κάνουν περισσότερο εξωστρεφή, παρουσιάζοντας σε ολόκληρο τον πλανήτη τις δυνατότητες και το ταλέντο των Ελλήνων σχεδιαστών. Άλλωστε, η Ελλάδα ως προορισμός αξίζει να προβληθεί παγκοσμίως κατακτώντας τη θέση που δικαιωματικά της αξίζει, και αυτός είναι ο στόχος του Fashion TV Greece.

DSC 306801

Παρέλαση σχεδιαστών

Η «Espresso» δεν θα μπορούσε να λείψει από το λαμπερό event, το οποίο παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης με την παγκόσμια «φωνή» του Fashion TV Ania J Jasinska, με την ελληνική μόδα να δίνει βροντερό «παρών» στην πασαρέλα, «γαρνιρισμένη» και με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος έδωσε με την παρουσία του μια άλλη νότα στη βραδιά, ενώ η Master KG – Jerusalema [Feat. Nomcebo ξεσήκωσε τους καλεσμένους!

DSC 326501

Έλληνες και ξένοι designers, εγχώρια top models αλλά και ιέρειες της μόδας από το εξωτερικό (άλλες να περπατούν στην πασαρέλα και άλλες να θαυμάζουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών), άνθρωποι της τηλεόρασης και του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής, που λατρεύουν τη μόδα, αποτέλεσαν ένα ξεχωριστό μωσαϊκό σε ένα event που πέρασε στην ιστορία! Αυτό, άλλωστε, δήλωσε και στην «Espresso» ο Ευάγγελος Πούλιος, συνδιοργανωτής του Fashion TV Greece: «Κάνουμε μια προσπάθεια για να αναδείξουμε την Ελλάδα τόσο στον τομέα του fashion όσο και σε αυτούς του destination και luxury, κάτι που πιστεύω ότι έλειπε από τη χώρα!

DSC 304801

Κατά τη γνώμη μου, όταν γίνονται γεγονότα όπως αυτό, μπορούν και βλέπουν σε όλο τον κόσμο τις δυνατότητες των εγχώριων designers και έτσι δημιουργείται μια γενικότερη εξωστρέφεια, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει».

DSC 348501

Οι επιδείξεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο line up των επιδείξεων είδαμε συλλογές από σπουδαίους Ελληνες και ξένους fashion designers: Catalin Botezatu, Monalisa Bouvier, Atelier Zuhra, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, BSB, Chara Lebessi, KENDALL + KYLIE και άλλοι ανέδειξαν τις δημιουργίες τους εισπράττοντας το χειροκρότημα όλων, ενώ παράλληλα έλαβε χώρα και το sustainable fashion show του ETHICAL ODE με τίτλο #OnlyUnitedWeWin, με concept director τον Δημήτρη Γραμματικογιάννη και τους σχεδιαστές Ecoh Studio, Melissanthi Spei, Musa Collection, Wear your Origin.

new1D8A4465

Tα παπούτσια του show ήταν από τη Buffalo/New Cult, τα οποία είναι όλα vegan, ενώ οι τσάντες είχαν την υπογραφή της Asspasia Tagliente. Τα κοσμήματα ήταν της Νίκης Στυλιανού, η οποία έδειξε παράλληλα για πρώτη φορά την πρώτη της συλλογή ρούχων. Ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης, concept director του sustainable show, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «H πρόθεσή μου ήταν να δείξω νέους sustainable designers».

new1D8A4226

Το show ξεκίνησε με τα παιδάκια που φορούσαν ρούχα AKO SHOP και θέλησαν να αφυπνίσουν το κοινό σχετικά με την κλιματική αλλαγή και κρατούσαν πλακάτ με κοινωνικά και οικολογικά μηνύματα, σκιαγραφώντας το όλο εγχείρημα από τη δική του πλευρά!

1D8A5319 1D8A5386

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....