Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Πάνος Αργιανίδης: Αυτός ήταν ο λόγος που τον έκανε να θέλει να αυτοκτονήσει

«Τον είδαν οι γιατροί και διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο»

Παρόλο που έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη συμμετοχή του Πάνου Αργιανίδη στο «Survivor» και ο ίδιος βρίσκεται πλέον χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον Αγιο Δομίνικο, φαίνεται πως εξακολουθεί να «βλέπει»… ίντριγκες και συνωμοσίες εναντίον του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το αμόκ που τον κυρίευσε προχθές τα ξημερώματα, όταν ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου απειλώντας να αυτοκτονήσει, φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι οι συνάδελφοί του συνωμοτούν πίσω από την πλάτη του!

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος «μάνατζερ ράγκμπι», όπως είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό το 2017 ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος εργάζεται για περισσότερο από 15 χρόνια στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου των ΕΛ.ΤΑ. ως μόνιμος υπάλληλος (σ.σ.: για τη συμμετοχή του στο «Survivor» χρειάστηκε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών), απέδωσε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον εργασιακό του χώρο. Οπως είπε, αισθάνεται ότι οι συνάδελφοί του συνωμοτούν εναντίον του, με αποτέλεσμα να του έχουν προκαλέσει ψυχικά προβλήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση του πρώην παίκτη του «Survivor» είναι πλέον αρκετά καλή. Είναι συνεργάσιμος, ιδιαίτερα ευγενικός με όλους μέσα στο Δρομοκαΐτειο και λαμβάνει κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί.

«Ο ασθενής ήρθε χθες (ενν. προχθές) με τον πατέρα του και τον αδελφό του στα έκτακτα περιστατικά. Ηταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει τη θεραπεία του νοσοκομείου» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Είχε προβλήματα με τη δουλειά του, με συναδέλφους, αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του».

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες δείχνουν τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος μόλις έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας του δευτέρου ορόφου των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου και έβγαλαν «σηκωτό» από μέσα τον πρώην παίκτη του «Survivor». Οπως διακρίνεται στα φωτογραφικά καρέ, ο 41χρονος τα είχε κάνει γυαλιά καρφιά, αναποδογυρίζοντας κουβάδες με σφουγγαρίστρες και σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Μάλιστα, κατά την οκτάωρη παραμονή του εκεί, έφτασε στο σημείο να ξηλώσει την… ψευδοροφή! Ολα άρχισαν στις 2 προχθές τα ξημερώματα, όταν ο πρώην «μαχητής» κλείστηκε στην τουαλέτα, απ’ όπου άρχισε να κάνει βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του! Το επεισόδιο τελείωσε στις 10 το πρωί, με έφοδο των ανδρών της ΟΠΚΕ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα