Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Ο Άντριου και η Νταϊάνα προσπαθούσαν να πείσουν την Ελισάβετ να χρίσει τον Ουίλιαμ διάδοχό της

Ο Άντριου συνωμότησε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Την ώρα που ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα Φέργκιουσον τρέμουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να τους πετάξει έξω από το αρχοντικό στο Ουίνδσορ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ τους είχε επιτρέψει να ζουν, νέο βιβλίο έρχεται να βάλει νέες βόμβες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Αποκαλύπτει ότι ο Αντριου συνωμότησε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για να μην καθίσει ποτέ στον θρόνο του βασιλιά ο Κάρολος και ο ίδιος να πάρει στα χέρια του τα ηνία της μοναρχίας.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση «ματ» του βασιλιά Καρόλου – Ζητούν από τον Χάρι και τη Μέγκαν να σταματήσουν την επανάσταση

Η Αντζελα Λεβίν, στο βιβλίο της «Camilla», για τη ζωή της βασίλισσας συζύγου Καμίλα, αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Αντριου, ως «αγαπημένος γιος» της Ελισάβετ, της έκανε «ψηστήρι» τη δεκαετία του ’90 να μην ορίσει διάδοχό της τον πρωτότοκο γιο της Κάρολο.

Με τη συνέργεια της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον προσπάθησε να πείσει τη μητέρα του ότι ο Κάρολος έπρεπε να παραγκωνιστεί, ώστε νέος βασιλιάς που θα τη διαδεχτεί να γίνει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: Η απιστία στη Νταϊάνα και η «μαύρη αράχνη»

Σύμφωνα με το συνωμοτικό σχέδιο, ο Κάρολος δεν θα είχε κανέναν βασιλικό ρόλο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, τον οποίο, για κάποιον λόγο, ο Αντριου ανέμενε μέσα στη δεκαετία του ’90, όσο ο Ουίλιαμ θα ήταν ανήλικος.

Διαβάστε επίσης: Ο εξώγαμος γιος του Καρόλου και της Καμίλα θέλει να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα, Ουίλιαμ, θα γινόταν μεν βασιλιάς, αλλά δεν θα καθόταν μόνος του στον θρόνο. Ο Αντριου ζητούσε επίμονα από την Ελισάβετ να τον ορίσει αντιβασιλέα. Έτσι ο Ουίλιαμ θα είχε το «όνομα» του βασιλιά, ο Αντριου όμως θα είχε τη «χάρη». Ωστόσο, η Ελισάβετ ήταν κάθετη στην άρνησή της και «εξαιρετικά ενοχλημένη» από τη στάση του, όπως αναφέρει το βιβλίο.

Διαβάστε επίσης: Η Μέγκαν Μάρκλ έκρυβε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνισή της με Κέιτ, Ουίλιαμ και Χάρι

Διαβάστε επίσης: Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου «ξαναχτυπά»

Διαβάστε επίσης: Η πριγκίπισσα Σοφία ήταν η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα