Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Το ξέσπασμα της Καίτης Φίνου: «Γιατί δεν είμαι σε κανένα σίριαλ; Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»

«Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ»

Η Καίτη Φίνου καλεσμένη της εκπομπής «Γεια σου» ξέσπασε καθώς δεν της προτείνουν ρόλο για κάποια σειρά.

«Θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει. Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό αλλά χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω… Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο… Αυτό είναι κατάθλιψη απλά το είπα με άλλον τρόπο.

Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, θα με προσπεράσουν. Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, “πέρασε κατάθλιψη” και “πω, πω τι έγινε”. Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι.

Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram. Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ. Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το ‘χουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός, «έτσι όπως έγινες»…Έτσι, λέει, με έμαθαν».







spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα