Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θέλουν να πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες λόγω του Ανδρεα»

«Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις, την ηλικία της αλλά και την σχέση της με την γυμναστική.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία. Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Ανδρέα, θέλουν να πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες της ζωής μου. Κάθε μέρα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο, το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν.

Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ να του εξηγήσω εγώ τα αυτονόητα και δεν με αφορά κιόλας. Θεωρώ ότι είναι ανόητος. Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω

Όσον αφορά την γυμναστική πρόσθεσε πως: «Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα