Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών γιορτάζει την 19η επέτειο γάμου του

Χρόνια τους πολλά!!

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών συμπλήρωσε 19 χρόνια γάμου και συνεχίζει να είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο τους και έγραψε στο facebook η Τζίνη Παπαδοπούλου: «19 χρόνια… Κι αντέχουμε ακόμα Γιάννης Μπουραζάνας! John and Jinny… the Walkers». Πρόκειται για δύο ταλαντούχους ηθοποιούς με τον Γιάννη Μπουραζάνα να είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τον ρόλο του στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Μετά την περίοδο της καραντίνας η ηθοποιός είχε γράψει στο catisart.gr: «Σ’ αυτά που κέρδισα θα βάλω πρώτα τον χρόνο με την οικογένειά μου. Μπορέσαμε να συναντηθούμε, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε πολύτιμες στιγμές. Με τους φρενήρεις ρυθμούς της «προ lockdown» καθημερινότητας, κάτι τέτοιο προϋπέθετε μεγάλη οργάνωση. Κέρδισα επίσης χρόνο για να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και ανακάλυψα και άλλες ξεχασμένες συνήθειες που με αναζωογόνησαν.

Ήταν μια ευκαιρία να δω τη ζωή μου από μια άλλη σκοπιά και να σκεφτώ για το μέλλον. Κέρδισα ακόμα την ανακάλυψη των ορίων μου σε μια ακραία αγχωτική συνθήκη. Αποδείχτηκε ότι είχα μεγάλα αποθέματα υπομονής και θάρρους, ακόμα κι όταν όλα ήταν πιεστικά και αφόρητα.

Κέρδισα και μια πολύτιμη εμπειρία της χρήσης του ίντερνετ ως μέσου επικοινωνίας, διδασκαλίας, δουλειάς, κοινωνικότητας, που με έφερε σε επαφή με το μέσο του μέλλοντός μας! Με συγκίνησε ιδιαίτερα η επιμονή και η προσήλωση των μαθητών μου στις σχολές υποκριτικής που διδάσκω, που, παρ’όλη την παραδοξότητα της συνθήκης, δεν έπαψαν να προσπαθούν και να αποδίδουν».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...




Μποζουκια Αθηνα