Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Δίκη Φιλιππίδη: Αυτή είναι η κατάθεση της Θάλειας Ματίκα

Τι κατέθεσε για τον ηθοποιό που είναι και κουμπάρος της αν και τα τελευταία χρόνια δεν μιλάνε;

Η Θάλεια Ματίκα το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο δικαστήριο καθώς κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός έπαιζε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Μπακαλόγατος» για δύο σεζόν και ρωτήθηκε τι γνωρίζει για την πρώτη καταγγέλουσα που κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό το 2008.




«Ήταν η κόρη μιας συναδέλφου και πολύ μικρότερη μου. Δεν έχω άποψη», επανέλαβε πολλές φορές η Θάλεια Ματίκα στις επίμονες ερωτήσεις και της έδρας και των συνηγόρων στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πρόεδρος: Σας αναφέρει η πρώτη καταγγέλλουσα και η Ελπίδα Νίνου. Πότε γνωρίσατε πρώτη καταγγέλλουσα;

Θάλεια Ματίκα: Συνεργάστηκα στο Μπακαλόγατο με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο πρώτες σεζόν. Την γνώρισα ως κόρη συνεργάτιδας μας, ηθοποιού στην οποία ήμουν στο ίδιο καμαρίνι μαζί και με την Αλίνα Κωτσοβούλου. Δε θυμάμαι χρονιά. Δεν έχω καλή μνήμη στις ημερομηνίες. Εγώ έφυγα μετά τη δεύτερη χρονιά.

Η μάρτυρας μετά από την παρέμβαση της υπεράσπισης και του κατηγορούμενου θυμήθηκε ότι ήταν για τις σεζόν 2007-2008 και 2008-2009 στην παράσταση «Μπακαλόγατος».

Πρόεδρος: Τι σχέση είχατε με πρώτη καταγγέλλουσα;

Θάλεια Ματίκα: Δεν είχα καμία απολύτως σχέση. Ήταν κόρη συναδέλφου.

Πρόεδρος: Έχει αναφερθεί ένα περιστατικό 2009 σε βάπτιση ταξιθέτριας; Ήταν πρώτη καταγγέλλουσα με τη μητέρα της και κατηγορούμενος με γιο της. Θυμάστε αυτή βάπτιση;

Θάλεια Ματίκα: Δεν την θυμάμαι. Μου τη θύμισε ένας συνάδελφος. Ήμουν εκεί με τον σύζυγό μου.

Πρόεδρος: Θυμάστε κάποιο περιστατικό με πρώτη καταγγέλλουσα;

Θάλεια Ματίκα: Όχι.

Πρόεδρος: Θυμάστε αν αναφέρατε στην κυρία Νίνου κάποιο περιστατικό με πρώτη καταγγέλλουσα;

Θάλεια Ματίκα: Αυτό που γράφετε στον τύπο; Εγώ δεν έχω πει την φράση στη Νίνου ότι «αυτή τον αγαπά και εκείνος δε της δίνει σημασία».

Υποστήριξη Κατηγορίας: Δε το είπατε ποτέ αυτό;

Θάλεια Ματίκα: Δε θα πήγαινα ποτέ στη γυναίκα του εργοδότη μου να μιλήσω έτσι για την κόρη συναδέλφου μου και θα μπορούσε να απολυθεί.

Πρόεδρος: Τι ρωτήσατε εσείς “γιατί κλαις” την πρώτη καταγγέλλουσα στις τουαλέτες; Της είπατε «φταίει ο Πέτρος» και εκείνη έκανε νεύμα;

Θάλεια Ματίκα: Αποκλείεται να ρώτησα αυτό διότι δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.

Η μάρτυρας ρωτήθηκε και για περιστατικό το 2011 σε θεατρική παράσταση που είχαν πάει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο οποίο η πρώτη καταγγέλλουσα φέρεται να πήγε και να τον αγκάλιασε.

Πρόεδρος: Έχει αναφερθεί ήσασταν σε μία παράσταση στο Bios… θυμάστε να συναρτηθήκατε με πρώτη καταγγέλλουσα;

Θάλεια Ματίκα: Όχι. Θυμάμαι είχαμε πει στον Πέτρο για παράσταση, σε αυτό τον εναλλακτικό χώρο και από εκεί μάλιστα πήρε τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Εισαγγελέας: Ακούστηκε ότι η παρουσία της πρώτης καταγγέλλουσα στο θέατρο ήταν ενοχλητική;

Θάλεια Ματίκα: Όχι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Είναι ένα πρόσωπο που δεν έχω να πω κάτι. Σε αυτή τη θεατρική παράσταση ήταν ένας δεμένος θίασος δεν υπήρχαν ίντριγκες.

Η ηθοποιός και κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη ρωτήθηκε και από τους δικηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας σχετικά με τη συνεργασία και τη σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την ίδια να επισημαίνει ότι η συνεργασία τους άρχισε με τον Μπακαλόγατο και ολοκληρώθηκε μετά από την σκηνοθεσία που έκανε ο κατηγορούμενος στο έργο «Ιδιωτικές Ζωές» που ανέβασαν μαζί με το σύζυγο της. «Μετά από αυτό χώρισαν οι ζωές μας», τόνισε η μάρτυρας.

Επίσης, η Θάλεια Ματίκα ρωτήθηκε σχετικά με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και επιβεβαίωσε ότι της είχε πει να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ένορκος: Μπορείτε να μας σκιαγραφήσετε τον χαρακτήρα Φιλιππίδη; Τι αίσθηση σας έχει αφήσει;

Θάλεια Ματίκα: Με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Θέλω να είμαι ακριβής. Είναι ένας άνθρωπος που θαύμασα για το ταλέντο του, το οποίο ήταν αστείρευτο. Κάποιες φορές ήταν σαν μικρό παιδί, γεμάτο χαρά και κάποιες φορές είχε ακραίες αντιδράσεις και οργής και θυμού και ζήλιας. Μέχρι να συμβούν αυτά που συνέβησαν δεν είχε περάσει από μυαλό μου ότι θα φτάναμε εδώ.

Πρόεδρος: Είχατε ακούσει κάτι για βιασμό;

Θάλεια Ματίκα: Όχι

(Πληροφορίες από newsit.gr)

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση...

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τσιμτσιλή: «Στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή» – Μεσσαροπούλου: «Γιατί δεν το λες;»

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο ο Αντώνης Λουδάρος και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμπαρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.




Μποζουκια Αθηνα