Με την ευχή της μάνας Σοφίας Βόσσου ο αρραβώνας της κόρης της με τον κρατούμενο Δημάκη

«Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…»

Η Σοφία Βόσσου έσπασε τη σιωπή της για τον πολυσυζητημένο αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, με τον κρατούμενο των Φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη, δίνοντας και δημοσίως την ευχή της στο ζευγάρι.

«Έχω ευχηθεί στο παιδί μου, εγώ το αρραβώνιασσα και είμαι τρισευτυχισμένη. Θέλω να είναι καλά, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενη που είναι ερωτευμένη, είμαι χαρούμενη που αρραβωνιάστηκε, είμαι χαρούμενη που βλέπω δυο ανθρώπους να λάμπουν από έρωτα, από αγάπη ουσιαστική. Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Open Weekend» η γνωστή τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζεται πως η κόρη της, Ερασμία Μάνου, είχε δημοσιεύσει ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο facebook όπου τόνιζε πως εκείνη πάντοτε ακολουθούσε την καρδιά και όχι τη λογική της. Αυτό την οδήγησε, άλλωστε, να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, παρά τα εμπόδια.

Διαβάστε επίσης: Ερασμία Μάνου: Η αντίδρασή της on camera όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

«Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις, αλλά δεν πειράζει…

Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο και άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν δεν υπάρχει!» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.